Neler Yeni

Sizce Birikim yapıp ev almalı mıyım ?

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bende yapıyorum aynı şekilde kenera 25K atıyorum seneye üstüne kredi çekip kredi ödeyeceğim kira gibi 2 sene sonrada o kredi parası çerez parası olur zaten asgari ücret kredi ücretini geçer

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
kaan
22
Ev almak için tabii ki uğraş onda hiç sıkıntı yok ama ailene yük filan olmuyorsun ben ve 2 abim ailemiz ile yaşıyoruz ben 27 abimin biri 30 biri 34 yaşında 34 yaşında olan evlenip boşandı 3 yıl önce bizimle şuan bunlar yük değil sofrada bir iki tabak fazla olur bişey yok bunda yani ama yatırım konusunda evet çok haklısın şimdiden yatırım yapın hele İstanbul da yaşıyorsan ev almak çok zor bizim gibi 5 erkek de varsa ailede çok daha zor en kötü ev olmuş 3/4 trilyon oturabilinir vaziyette benim şuan ki ev ailemle yaşadığım ev bana kalacak bu ev tadilata sokucaz 24 yıllık bina ama yeni ev alacak durumda değiliz diğer abimlere ev aldık bir şekilde ama gel onu sen bize sor ne halle aldık o yüzden şimdiden ev almaya bak en doğrusunu yapıyorsun eski de olsa bir ev alın
yani yük olmaktan kastım aslında tam olarak öyle değil. biraz açıklaması zor ama beni 22 yıldır büyütmüşler bu günlere getirmişler. artık benim kendi başımın çaresine bakabildiğimi görüp rahat olmalarını istiyorum diyeyim. ama haklısınız. teşekkür ederim düşüncelerin için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yapıyorum aynı şekilde kenera 25K atıyorum seneye üstüne kredi çekip kredi ödeyeceğim kira gibi 2 sene sonrada o kredi parası çerez parası olur zaten asgari ücret kredi ücretini geçer
umarım isteğinizi gerçekleştirirsiniz. bu devirde bana kalırsa en önemli şey kendi evinin olması.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yani yük olmaktan kastım aslında tam olarak öyle değil. biraz açıklaması zor ama beni 22 yıldır büyütmüşler bu günlere getirmişler. artık benim kendi başımın çaresine bakabildiğimi görüp rahat olmalarını istiyorum diyeyim. ama haklısınız. teşekkür ederim düşüncelerin için.
tabii ki anlıyorum seni çok haklısın kendini borçlu hissediyorsun bu da hayırlı bir evlat olduğunu gösteriyor onların zor durumda olmasını istemiyorsun ne güzel bir düşünce umarım kendine çizdiğin yolda başarılı olursun Allah kolaylıklar versin şu ekonomi de çok ama çok zor çok iyi bilirim

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
kaan
tabii ki anlıyorum seni çok haklısın kendini borçlu hissediyorsun bu da hayırlı bir evlat olduğunu gösteriyor onların zor durumda olmasını istemiyorsun ne güzel bir düşünce umarım kendine çizdiğin yolda başarılı olursun Allah kolaylıklar versin şu ekonomi de çok ama çok zor çok iyi bilirim
teşekkür ederim. daha iyileri sizin olsun :)

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
kaan

commander

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
kaan
Evi alacakken evin fiyatı 2m
2m biriktirince ev fiyatı 3m
Ve bu böyle kısır döngüye girer
parayı tl olarak biriktirmeyeceğim hocam ve ben parayı biriktireyim de ileride illaki o bütçeye bir ev bulunur diye düşünüyorum. kısa süreli bir hedef değil sonuçta birkaç yıl içinde anca yapabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,088
Üyeler
161,392
Son üye
karanlik46