Sizce boyum çokmu uzun ?

1.92 gayet iyi aslında
fazlası zarar doğru diyorsun senin yerinde olsam spora yönelirdim ben 15 yaşında 1.83 falandım hata yapıp ilgilenmedim sporla hiç.

Bir şeye hemen ön yargılı yaklaşmamak lazım. Maşallah boyun yaşına göre çok uzunmuş :) Allah vergisi tabi ki hormon düzeylerinin kontrol edilmesi hem içinin ferahlaması için hem de sağlık düzeyinin kontrolü açısından iyi olur. Boy avantajını bu yaşta değerlendirmende geleceğin açısından iyi olabilir.

Daha önceden yaklaşık 6 ay oynamıştım baya iyi oynuyodum 1 yıl önce ayrılmıştım şimdi başlasam olurmu ?
1.92 gayet iyi aslında
olur ama elit bir seviyede basketbol oynamak için çok geç yaş yani niye olmasın olur ama düşük ihtimal onun yerine dediğim branşları tercih et spor haaytında daha başırılı olursun boy avantajın boks branşında seni ciddi destekler sikletine göre çok avantajlı olursun yani

14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
Sizce normalmi ? Sağlıklımıyım ?
Babam annem dedem falan anne tarafında en uzun boylu benim.
Maşallah

14 yaşımdayım ve boyum 1.85'e yaklaşıyor boy uzatacak herhangi bir şey yapmadım normal şekilde yemek yiyorum. Kilom 77.3
bence bunu bir sporla değerlendir basket gibi sporlarla ilgilen çok ekmeğini yersin

Yazılan yorumlara baktım da kısaymışım ya. 17 Yaş 172 boy

Normal

16 yaşındayım 1.83'üm. Kardeşim 7. sınıfa gidiyor sınıfta bir arkadaşı var 1.90 çocuk.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,470
Üyeler
185,736
Son üye
realerw
Geri