Neler Yeni

Çözüldü✓ Sizce bu bilgisayar f/p ürünü mü? alınır mı?

Reav

80+ Silver
Şuanda kadar 1-2 sorun oldu. Onlarda kargo firması ile ilgiliydi. Ama sagolsun Gaming Gen TR aşırı yardımcı oldu yanımda durdular. Onun dışında birçok kez alışveriş yaptım. Hiçbir sorun çıkmadı. Her konuda yardımcı oldular. Hatta ilk bilgisayarımı aldığımda oradan almıştım. Ekran kartını takamadım. Bana tek tek anlattılar. Yine yapamayınca eve bir arkadaş geldi yardım etti. Ek ücrette almadılar. Ve bunlar saat akşam 3 te yaşandı. Başka bir firma olsa belkide umursamadı. Aynı şekilde her ne kadar bazı kişiler ile sıkıntıları olsa da itopya, incehesap ve gençer gaming de güvenilir yerler. Bu güvenilir yerlerin yanına game garaj, tebilon ve vatanıda ekleyebiliriz. Ama şahsen aralarında en iyisi Gaming Gen TR hepsinden alışverişlerim oldu ama hiçbiri Gaming Gen TR kadar iyi değildi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 ti VRAM sebebiyle bence alınması mantıklı olmayan bir kart. 3060 ti yeterli olacaktır. Veya muadili bir AMD kart. Hem AMD VRAM bakımından daha mantıklı yinede yazılımsal sorunlardan Nvidia alıcam dlss 3.0 da olsun derseniz 4060 ti bakılabilir. Ama bence yinede en son çare olarak bakılmalı.
Bende sistemimi gaming genden aldım o kadar iyi bir firmaki türkiyede eşi benzeri yok bence

Top Bottom