Neler Yeni

Sizce bu gerçekleşir mi?

Sizce ben Merbemio ile görüşecek miyim?

• Oy kullanan toplam üye
    16
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,591
İsim
Cengiz
Arkadaşlar şimdi belki bilirsiniz benim ünlü insanlarla konuşma hayalim var. Ve galiba bu gerçek olacak.
Merbemio benimle aynı ilçede oturuyor. Yani Beylikdüzü. Beylikdüzü'de aham şaham büyük bir ilçe değil. Yani bu mümkün. Bende olayın olasılığını daha da yükseltmek için mail hesabından mail atacağım. O da bu akşam gerçekleşecek. Sizce ben Merbemio ile görüşecek miyim?
@DarkNest @Prmy @Windows 10 Aşığıyım
Kardeşim Bak Seni Anlıyorum Küçüksün Felan Eyw Ama Böyle Şeyler İmkansız Gibi bir şey Böyle Şeylerle Uğraşma Seni Bir Yerlerine Mi Takacağını Sanıyorsun Yani Mail Atınca Kimse Kimsenin Umrunda Değil Yani 20 Yaşındaki Kız Neden 12 Yaşında Birinin Attığı Maili Ciddiye Alsın Anladın Mı Sal Yani Bu İşleri

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

SnareEcho

80+ Silver
Kardeşim Bak Seni Anlıyorum Küçüksün Felan Eyw Ama Böyle Şeyler İmkansız Gibi bir şey Böyle Şeylerle Uğraşma Seni Bir Yerlerine Mi Takacağını Sanıyorsun Yani Mail Atınca Kimse Kimsenin Umrunda Değil Yani 20 Yaşındaki Kız Neden 12 Yaşında Birinin Attığı Maili Ciddiye Alsın Analadın Mı Sal Yani Bu İşleri
Anlayamazsın bak canım benim. Benim ortamımı anlayamazsın. Küçük olmakla alakası yok. Neyse siz durun. Kanıtla geleceğim. Ama size de saygı duyuyorum.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,591
İsim
Cengiz
Anlayamazsın bak canım benim. Benim ortamımı anlayamazsın. Küçük olmakla alakası yok. Neyse siz durun. Kanıtla geleceğim. Ama size de saygı duyuyorum.
Senin Ortamın Zaten Senin Gibi Kanka Yani Bizde O Yıllardan Geçtik Ama 1.6 Oturduk Sustuk Geçtik Yani Enes Baturla Tanışam Felan Gibi Bi Derdim Yok Ünlü'de Diyip Abartacak Yanı Yok Ünlü'de Bna Mı Faydası Var Enes Batur 15 Milyon Abonesi Var Bana Mı Yararı Var Msela Buluşsam Ne Buluşmasam Ne Takma O Yüzden Git Laz Ali İzle Brawl Stars Oyna Sal Böyle İşleri

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

SECTOSS

80+ Silver
Dahası