Lamba Olanlar Bu Ülkeye Çok Zarar Verdi Ok OlacaksınLamba olmak bize koymaz, milletimiz için faydalıyız en azından.
Tamam abim. Bak bunların arasından sadece sana ve halsize saygı duyuyorum. Yeter.Senin Ortamın Zaten Senin Gibi Kanka Yani Bizde O Yıllardan Geçtik Ama 1.6 Oturduk Sustuk Geçtik Yani Enes Baturla Tanışam Felan Gibi Bi Derdim Yok Ünlü'de Diyip Abartacak Yanı Yok Ünlü'de Bna Mı Faydası Var Enes Batur 15 Milyon Abonesi Var Bana Mı Yararı Var Msela Buluşsam Ne Buluşmasam Ne Takma O Yüzden Git Laz Ali İzle Brawl Stars Oyna Sal Böyle İşleri
o kızla bulusacagın zaman bızım hıc bır yerımızde olmayacak bılıyorsun degılmıO gün gelecek. Bekleyin lan.
Ok Lambayı Aydınlatmak İçin Her Şeyi Yaptı Biz Meşale OlacağızLamba Olanlar Bu Ülkeye Çok Zarar Verdi Ok Olacaksın
Bilader bize ne o kadınla tanışmandan ilk kez öğrendik burda biz buraya o kadın için çatmadık bunu herkes biliyor.Sen hayata at gözlüğüyle bakmaya devam edersen birilerinin çüş demesi zoruna gitmesin.
gıtmez bende bırcok unlu ıle bulusmuslugum var ama heyecanlamadım kendı turunden bırı ıle goruseceksın bunun hava atılıcak yada kıskanılıcak yerı neresı freyamı bu kız sankiSen hayata at gözlüğüyle bakmaya devam edersen birilerinin çüş demesi zoruna gitmesin.
Hava atmak ve kıskanmayı ağzıma bile almadım bir yerlerinden uydurma,gıtmez bende bırcok unlu ıle bulusmuslugum var ama heyecanlamadım kendı turunden bırı ıle goruseceksın bunun hava atılıcak yada kıskanılıcak yerı neresı freyamı bu kız sanki
Anladım, tamamen çocuk içeriği üreten kanallar seviyesi gibi bir cringe seviyesi yok ufak tefek şeyleri var ama benlik değil. İstersen buluş madem yakın.Komik videoları var. Arada cringe ve saçma videoları da var. Daha yeni bu işte.
slkjuşşlkakjakshjdıkljhddhdhjsadlkhshdkasdkh tamam abıcım tamam cumlede ne dedıgını herkes anladı be gozunu seveyım yapma be xdHava atmak ve kıskanmayı ağzıma bile almadım bir yerlerinden uydurma,