Evete oy verirsen mutlu olurum. İşte kıt beyinli insanlar senin gibi anlayışlı değiller. Teşekkür ederim.Anladım, tamamen çocuk içeriği üreten kanallar seviyesi gibi bir cringe seviyesi yok ufak tefek şeyleri var ama benlik değil. İstersen buluş madem yakın.
Biz YCHP ve diğer kişilerden takıldık ne Sectoss ne Realhas bu kadın için bu kadsr uzatmadı.Bende biliyorum. Ama siz her bir şeyde cringe bir şey arıyorsunuz.
Besteciler demek istedin galiba. Sanat için ölürüm! Çünkü bende bir sanatçıyım ve sanata laf edene çok pis kinlenirim.Sayın cumhurbașkanımız vergisiz telefon yerine betesicelere idam getireydi keșke ben daha murlu olurdum.
Ne cekeyim hocam sen iste yeter.@Mesut Yılmaz hocam vıdeo cekınde youtube kultur ogrensın
Adnan MenderesSayın cumhurbașkanımız vergisiz telefon yerine betesicelere idam getireydi keșke ben daha murlu olurdum.
Ne bestecisi lan sen bateroye devam koçeroBesteciler demek istedin galiba. Sanat için ölürüm! Çünkü bende bir sanatçıyım ve sanata laf edene çok pis kinlenirim.
hocam buradakı konuyu remake yapıp çekerseniz azıcık iq yukselmesı yasayabılır bazı kısılerNe cekeyim hocam sen iste yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adnan Menderes
Sen bilirsin yakında anlarsın neler olup bittiğini bu dünyada o zmn dersin ah abem dediydi bu hayallere bi sigara yakılır dieAbi deme öyle. Ben bunu yapacağım bakın görün.
dediler kaç kısısınız dedık 4 nasıl 2 kısı degılmıydı hayır bız ve t....şaklarımızBiz de bi gün luciferla 4 kişi midpointe gideceğiz. Sonuçta buralar küçük