En geç Salı günü F/P sistem gelecek PC hocsına Ama 4060 gelir mi emin değilimHocalarım ara sıra 4060 f/p sistemler geliyor modart veya pc hocadı gibi kanallardan sizde bu hafta cuma cumartesi bu tarz sistem gelir mi
nereden biliyorsunuz hocam kendisimi soyledi yoksa sizmi tahmin ettinizEn geç Salı günü F/P sistem gelecek PC hocsına Ama 4060 gelir mi emin değilim
şuan ne alırsan kaardasın dostum incehsapta veya sin-erjide olması lazım 4060 evolu sistem 21.5k idi.Hocalarım ara sıra 4060 f/p sistemler geliyor modart veya pc hocadı gibi kanallardan sizde bu hafta cuma cumartesi bu tarz sistem gelir mi
link varmi hocam bi bakimşuan ne alırsan kaardasın dostum incehsapta veya sin-erjide olması lazım 4060 evolu sistem 21.5k idi.
23 olmuş hocam bana kalırsa yinede alınır bu fiyatada 10 gün kaldı.link varmi hocam bi bakim
kasanin markasini ilk defa duydum hocam iyi midir? ben genede onumzdeki haftayida beklim diyorum ama bir yandanda bir an once alayim diyorum arada kaldim23 olmuş hocam bana kalırsa yinede alınır bu fiyatada 10 gün kaldı.
Superior 4060 | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasadan pek ümidiniz olmasın içindeki poweride olmazsa satarsınız 800-1200 tl civarına bin daha ekler msi vesayre alırsınız.kasanin markasini ilk defa duydum hocam iyi midir? ben genede onumzdeki haftayida beklim diyorum ama bir yandanda bir an once alayim diyorum arada kaldim
Kendisi yanlıs hatırlamıyorsam son videosu'nun yorumlarında birine cevap olarak yazmıştınereden biliyorsunuz hocam kendisimi soyledi yoksa sizmi tahmin ettiniz
ben gaming gen tr den bekliyorumsin-erji ve incehesap sistemleri genelde parça kalitesi düşük oluyor. Vatan veya Itopyanın sistem çıkarması lazım.
ben gaming gen tr den bekliyorum
Evet hatta o yorum bana ait pazartesi salı ya bende bekliyorum sistem inşallah iyi fp olurKendisi yanlıs hatırlamıyorsam son videosu'nun yorumlarında birine cevap olarak yazmıştı