Sizce bu hazır sistemi almalı mıyım?

oyunlar için amd işlemciler daha iyi.Ek olarak DDR(ram için )dediğimiz bir olay var.Ek olarak attığın sistem ddr4,benim ki ddr5 daha yüksek frekans olduğu için daha yüksek performans veriyor
anakartı biostar b650e pro yapıp alabilirsin

Bütçem 28 bandında ve bilgisayar parçalarından o kadar anlamıyorum sizce bu sistem bu fiyata değer mi?
Genelde Valorant, GTA V, Cs gibi oyunlar oynuyorum iyi performans verir mi?

Alınmaz bu gereksiz pahalı. Bütçe varsa şunu alabilirsin
Görseldeki gibi özelleştirsen 28k civarı yapıyor ama bu işlemci yaz aylarında ısınır ucuz yollu soğutucuya ihtiyacın var
Bunu alıp işi şimdiden çözebilirsin. Sistemin ssd 500gb yeterli gelmeyedebilir bütçe varsa ona göre 16gb yerine 32gb ram Adata 1TB ssd falan yapabiliriz. Bütçe varsa güç kaynağı da geliştirilebilir. Max bütçe verirseniz ona göre bakalım.

Ekler

• 1712575222109.png
    1712575222109.png
    66.8 KB · Hit: 43
Alınmaz bu gereksiz pahalı. Bütçe varsa şunu alabilirsin
Görseldeki gibi özelleştirsen 28k civarı yapıyor ama bu işlemci yaz aylarında ısınır ucuz yollu soğutucuya ihtiyacın var
Bunu alıp işi şimdiden çözebilirsin. Sistemin ssd 500gb yeterli gelmeyedebilir bütçe varsa ona göre 16gb yerine 32gb ram Adata 1TB ssd falan yapabiliriz. Bütçe varsa güç kaynağı da geliştirilebilir. Max bütçe verirseniz ona göre bakalım.
Max bütçem 29

Eğer 500gb yetecekse attığım sistemi görseldeki gibi özelleştirin 28.7k falan ediyor. Soğutucu işini 2 3 ay sonra yazın çözün ya da attım zaten bir model.
Şu anlık bütçem bu ama ilerde parçaları yükseltmeyi düşünüyorum. Bu sistem oynayacağım oyunlarda iyi performans verir mi?

Geri