Yardım Bu monitörü almalı mıyım?

aynı monit 27 inç i mevcut lazım olan her şeyi sorup test isteyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 9060XT li bir sistem topladım bütçem 5k, bu fiyata yaptığım araştırmalarda en çok bu öneriliyor. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum bu monitör bu standartlar için en iyisi midir yardımcı olur musunuz
hatta ekran kartı da aynı 16gb ise

aynı monit 27 inç i mevcut lazım olan her şeyi sorup test isteyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta ekran kartı da aynı 16gb ise
hocam monitörler hakkında pek bir bilgim yok ilk defa bir sistem kullanacağım laptop kullanıyordum daha öncesinden. Yani herhangi bir sorunu var mıdır? ışık sızması falan bir de renkler nasıl güzel mi? evet 16 gb

RX 9060XT li bir sistem topladım bütçem 5k, bu fiyata yaptığım araştırmalarda en çok bu öneriliyor. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum bu monitör bu standartlar için en iyisi midir yardımcı olur musunuz
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DPVL...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

dostum biraz baktım bu bütçelerde ve hikayeli oyunlar oynuyorsan hz çok önemli değil onun yerine bu monitörü tercih edebilirsin çözünürlük 2k üstelik . ayrıca ışık sızması bütün monitörlerde olur 12k ya aldığım monitörde bile var sadece oled panel monitörlerde olmaz onlarında en ucuzu 25k :)

hocam monitörler hakkında pek bir bilgim yok ilk defa bir sistem kullanacağım laptop kullanıyordum daha öncesinden. Yani herhangi bir sorunu var mıdır? ışık sızması falan bir de renkler nasıl güzel mi? evet 16 gb
monitörde hiç bir sıkıntı yok memnunum ghosting yada ışık hüzmesi filanda yok zaten donanım arşiv önerilenlerdendi die almıştım zamanında

Geri