Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,337
ters soket anakart almayı düşünüyorum hacı birde çok sevmedim ya msi pano hem sistemin msi ağırlıklı olmasından hoşuma gitti birde dik takma apartı geliyor bir tane pci 4.0 alır geçerim direkt di,ye düşüyrıum birde fanları tek kablo olduğundan kablo kalabalığı yokbir tane egzoz fan alırsın birde arctic p12 tadından yenmez.![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aslında siyah sistem için güzel he arctic p12 alırım sıvı soğutmaya da rgb yanmasın diye bilemedim kafam karıştıbir tane egzoz fan alırsın birde arctic p12 tadından yenmez.![]()
NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H6 Flow CC-H61FB-01 3 Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kalite ve soğutma olarak h6 flow daha iyi fakat akvaryum kasalarda görünüş ön planda olduğu için istediğini seçmekte özgürsünters soket anakart almayı düşünüyorum hacı birde çok sevmedim ya msi pano hem sistemin msi ağırlıklı olmasından hoşuma gitti birde dik takma apartı geliyor bir tane pci 4.0 alır geçerim direkt di,ye düşüyrıum birde fanları tek kablo olduğundan kablo kalabalığı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aslında siyah sistem için güzel he arctic p12 alırım sıvı soğutmaya da rgb yanmasın diye bilemedim kafam karıştı![]()