Sizce Bu Kilo Verme Yöntemi Nasıl

Reaksiyon skoru
94
Sadece Sıkı Kahvaltı Yapıp Günün Geri Kalanında bir şey Yemesem Kilo Verebilirmiyim 1 günde kaçamak günü yapacağım

Kanka az ve düzenli beslenmek en iyisi.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir.
Öğlen ceviz fındık meyve
Akşam ise 1 dilim ekmek ve protein kaynağı.
Bu döngüde gidip spor yaparsan çok işine yarar.

Aç kalarak kilo veremezsin. Vucudu ısıtıp mevcut yağları kalori cinsinden yakman lazım. Kalori yakmak için de besinlerle desteklemen gerekiyor vucudunu. Bir yerden yakarken bir yerden kas yapmaya başlaman lazım ki etkisi gözle görülür bir biçimde olsun.

Kanka az ve düzenli beslenmek en iyisi.
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir.
Öğlen ceviz fındık meyve
Akşam ise 1 dilim ekmek ve protein kaynağı.
Bu döngüde gidip spor yaparsan çok işine yarar.
50 saniye plank yaptım ölûyohm

Hocam internetten diyetisyenlerin diyet programlarını araştırıp inceleyin, kendinize en uygun olanı seçip onu uygulayın. Aç kalarak kilo vermek aşırı sağlıksız bir harekettir.

Kilo tamamen metabolizma ile alakalı, mesela ben her ne kadar yersem yiyim kilom değişmiyor ama arkadaşım su içse ertesi gün şişiyor.

Hafif hafif arttırarak yürüyüş yapabilirsin, eğer bazı şeyleri yemeyi seviyorsan (ekmek, poğaça, tatlı vb.) Bunları hemen kesmek yerine azar azar kesmen tavsiyemdir. Yoksa vücut enerjisiz kalır. Mesela çayına 2 çay kaşığı şeker koyuyorsun ilk başladığında 1.5 kaşık at, 2 gün sonra 1 kaşığa indir, sonra yarım kaşığa kadar düşür. En sonunda şekeri kes. Azar azar indiğin için herhangi bir yokluk hissi yaratmayacaktır. Gün içinde hafif egzersizlerle ısınarak spor yapabilirsiniz. Ama mutlaka ısının çünkü ben zamanında ısınmadan yapıyordum. Ertesi gün heryerim ağrıyordu, emin olun böyle bir şey istemezsiniz. Gerekli egzersizleri yapıp, hamur, şeker, tuz gibi şeyleri çıkarınca diyete gerek kalmadan kilonuzu verebilirsiniz. Tabi böyle diyorum diye her gün 5 pizza yemeyin. Belki 2-3 haftada bir yapabilirsiniz sonuçta sizde insansınız. Akşamları yoğurt yiyin ve yatmadan önce su için, bol bol su için. Ayrıca bu benim tavsiyemdir; eczanelerde ingiliz karbonatı satılır. Bu karbonattan alıp her akşam içtiğiniz suya bir çay kaşığı atıp şeker gibi karıştırın ve onu için. Onunda yararı oluyor.

Başka bir konuya bu mesajı yazmışım, bunları deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,676
Üyeler
192,458
Son üye
bozkurtoguz23
Geri