Neler Yeni

Sizce Bu Kız Sever mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,982
İsim
göksel yurtcan

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Bayadır konuştuğum bir kız vardı uzak mesafe ama ben kızı sevmiştim hem kendi hemde sohbeti güzeldi.Bunun bir ilişkisi vardı geçen gün çocuk bunu engellemiş kızla geldik bunun hakkında uzun uzun konuştuk ben tabi o zaman açılmadım ama kız tekrar gelse affederim falan dedi.Bu gün ben kıza açıldım ve kız yapma üzülürsün seni üzmek istemiyorum o çocuk geri dönerse şerefimi çiğnerim dedi kendime güvenmiyorum dedi.Bende ısrarcı oldum ve kız kabul etti.Şuan kız bana yazıyor geç cevap verince sövüyor ama aklıma takıldı sizce bu kızdan olur mu?Bu kızı nasıl kendime bağlarım? (O çocukta uzak mesafe ilişkisiymiş).
aynısını yaşasdım hocam daha geçen de bir konuda bahsetmiştim aynen boyle bir durumdan ötürü sırf 4.5 ay sabretmiştim eline sonunda sevgilim olmuştu ama :D
pes etmeyin sonuç iyi olmasa bile deneyim olur

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
aynısını yaşasdım hocam daha geçen de bir konuda bahsetmiştim aynen boyle bir durumdan ötürü sırf 4.5 ay sabretmiştim eline sonunda sevgilim olmuştu ama :D
pes etmeyin sonuç iyi olmasa bile deneyim olur
4. bu

Kara*

80+ Silver
Gerçek aşkı nasıl buldun?
Liseye yeni geçtiğim dönemlerde ortak arkadaş sayesinde şimdi görüştüğüm kızla tanıştık lise bitene kadar öyle takıldık lise bitti biraz ciddileşmeye başlıyordu acemi değildim sonuçta kızın karakterini okuyordum. Tahmin ettiğim şey olmaya başladı kavgalar vs. başladı aramızda öyle geçiyor gidiyor sayesinde daha fazla tecrübe sahibi oldum ayrılırsam bile koymaz artık.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Bayadır konuştuğum bir kız vardı uzak mesafe ama ben kızı sevmiştim hem kendi hemde sohbeti güzeldi.Bunun bir ilişkisi vardı geçen gün çocuk bunu engellemiş kızla geldik bunun hakkında uzun uzun konuştuk ben tabi o zaman açılmadım ama kız tekrar gelse affederim falan dedi.Bu gün ben kıza açıldım ve kız yapma üzülürsün seni üzmek istemiyorum o çocuk geri dönerse şerefimi çiğnerim dedi kendime güvenmiyorum dedi.Bende ısrarcı oldum ve kız kabul etti.Şuan kız bana yazıyor geç cevap verince sövüyor ama aklıma takıldı sizce bu kızdan olur mu?Bu kızı nasıl kendime bağlarım? (O çocukta uzak mesafe ilişkisiymiş).
Uzak mesafe ilişkisindeki kızların %70 i erkek çıkar fotoğraflarını pinterestden alıp kullanıyolar
ciddi değilsindir umarım

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
Kardeşim bak olmaz boşu boşuna üzülecen o kız senin dışında bin tane erkekler görüşür çünkü bu kızlar ilgi odağı olmak istiyor sizde onlara yem oluyorsunuz
Aşkdan yana g7lmedik be

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam uzak mesafe gerçekten olmaz. Yaş kaç bilniyorum ama hayat bu karşına illaki biri çıkacaktır. Kariyere odaklanmak en iyisi.

Top Bottom