Neler Yeni

Sizce Bu Kız Sever mi?

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Kızlan yazışıyoruz olm sanaldan böyleyse gerçekte nasıl olur lan? Hayal bile edemiom

emiliano

80+ Bronze
Bayadır konuştuğum bir kız vardı uzak mesafe ama ben kızı sevmiştim hem kendi hemde sohbeti güzeldi.Bunun bir ilişkisi vardı geçen gün çocuk bunu engellemiş kızla geldik bunun hakkında uzun uzun konuştuk ben tabi o zaman açılmadım ama kız tekrar gelse affederim falan dedi.Bu gün ben kıza açıldım ve kız yapma üzülürsün seni üzmek istemiyorum o çocuk geri dönerse şerefimi çiğnerim dedi kendime güvenmiyorum dedi.Bende ısrarcı oldum ve kız kabul etti.Şuan kız bana yazıyor geç cevap verince sövüyor ama aklıma takıldı sizce bu kızdan olur mu?Bu kızı nasıl kendime bağlarım? (O çocukta uzak mesafe ilişkisiymiş).
bağlayamazsın kanka boş işlerle uğraşacağına git vücüt felan yap ne biliyim para felan kazan vizyonunu arttır çok daha iyilerini elde edersin

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

Helenov

80+
İlk fırsatta bırakıp gider. Eski sevgilisini unutamamış birini niye ilişki için zorladın ki?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Brom bak benim çok fazla sanal sevgilim oldu reelde oldu sigara yaktıran da oldu internetim bitmesin diye yazmadigimda öğrendiğim en önemli şey uzaktan sevgili falan olmaz konuş ama deneyim kazanmak kızlarla konuşmayı bilmiyorsan öğrenmek için konuş eğer diğer erkeğin yolu bu kızın yakınlarına düşerse net aldatır uzak mesafede bir yerden sonra yapacak kalmıyor maks bir iki ay veriyorum oda beraber aktiviteniz varsa oyun vb deneyim de gec kanka

Top Bottom