Rulep
80+ Gold
Paşa paşa kabul edip yoluna bakacaksın diğer türlü daha çok üzüleceksin harcadığın zamana,emeğe yazıkSevdik ama hocam
Paşa paşa kabul edip yoluna bakacaksın diğer türlü daha çok üzüleceksin harcadığın zamana,emeğe yazıkSevdik ama hocam
Kolay mı la millet gözünün önünde severken sevilirken avel avel bakmakPaşa paşa kabul edip yoluna bakacaksın diğer türlü daha çok üzüleceksin harcadığın zamana,emeğe yazık
Sevmiyor diyemem çünkü her sabah günaydın yazar + ben bi ara kaza falan geçirdim o süre boyunca hep yazdı aradı sordu+ olarak seni sevmeyen biriyle çıkmak bence iğrenç
Kolay değil bende görüyorum çimenlerde birlikte geçirenleri zorla biriyle olmam yani bu işler karşılıklı olmalıKolay mı la millet gözünün önünde severken sevilirken avel avel bakmak
Onu yazmasında bir anlam çıkarma kız duygusal boşlukta exi yazasıya kadar senle idare ediyorSevmiyor diyemem çünkü her sabah günaydın yazar + ben bi ara kaza falan geçirdim o süre boyunca hep yazdı aradı sordu
Günaydın yazması gayet normal arkadaş olarak görür veya ufak çıtır hoşlanır ama pek ciddiye almaz manitası var diye arayıp sorması bana göre hikaye. Üstelik kalbini sevgiye kapatmaya gerek yok ben o yaşlarda deliler gibi aldatıldım öyle olsa kafayı atlatırız sıkıntıdan hiç gerek yok yani özetle.Sevmiyor diyemem çünkü her sabah günaydın yazar + ben bi ara kaza falan geçirdim o süre boyunca hep yazdı aradı sordu
Gerçek aşkı nasıl buldun?Günaydın yazması gayet normal arkadaş olarak görür veya ufak çıtır hoşlanır ama pek ciddiye almaz manitası var diye arayıp sorması bana göre hikaye. Üstelik kalbini sevgiye kapatmaya gerek yok ben o yaşlarda deliler gibi aldatıldım öyle olsa kafayı atlatırız sıkıntıdan hiç gerek yok yani özetle.
Normal eve 900km Köydeki eve 200km (Her sene yaşadığı şehire gidiyorum iş için)ne kadar uzak kanka
hangi şehir ?Normal eve 900km Köydeki eve 200km (Her sene yaşadığı şehire gidiyorum iş için)
Amasyahangi şehir ?
aldatır kardeşim şuan belki 10 erkekle daha konuşuyordur 5 i de sevgilisidirNormal eve 900km Köydeki eve 200km (Her sene yaşadığı şehire gidiyorum iş için)
Bizim yüzümüz güler mi lan?aldatır kardeşim şuan belki 10 erkekle daha konuşuyordur 5 i de sevgilisidir