kamyoncu36
80+ Bronze
Trendyoldan almıştım hatırlamıyorumHangi satıcıdan aldınız?
Trendyoldan almıştım hatırlamıyorumHangi satıcıdan aldınız?
345 değerlendirmesi var. Çakma olsa yorumlarda illa ki biri belirtirdi.Selam değerli forum üyeleri, PS4'üm için kol alacaktım fakat fiyatlar genellikle 600-700 TL bandındaydı. Ardından bu ürünü gördüm, ürün açıklamasında 24 ay Sony Eurasia garantili olduğu yazıyordu fakat ben yine de emin olamadım. Sizce bu kol orijinal midir, almalı mıyım? Ürün LinkiAlıntıyı görüntüle
O zaman en çok yorum alan ve puanı yüksek satıcıdan alın.Hocam o değerlendirmeler diğer satıcılar için, 499 liraya satan satıcı için tek bir değerlendirme bile yok
Sadece siyah rengi indirimde bence orijinal hem değilse iade edersiniz Hepsiburadanin çakma bir şey saticagini düşünmüyorum bu fiyataSelam değerli forum üyeleri, PS4'üm için kol alacaktım fakat fiyatlar genellikle 600-700 TL bandındaydı. Ardından bu ürünü gördüm, ürün açıklamasında 24 ay Sony Eurasia garantili olduğu yazıyordu fakat ben yine de emin olamadım. Sizce bu kol orijinal midir, almalı mıyım? Ürün LinkiAlıntıyı görüntüle
Aldınız mı hocamSelam değerli forum üyeleri, PS4'üm için kol alacaktım fakat fiyatlar genellikle 600-700 TL bandındaydı. Ardından bu ürünü gördüm, ürün açıklamasında 24 ay Sony Eurasia garantili olduğu yazıyordu fakat ben yine de emin olamadım. Sizce bu kol orijinal midir, almalı mıyım? Ürün LinkiAlıntıyı görüntüle