UchihaMadara
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
satıcı açısından soruyorum aynı laptop un farklı satıcıda windows olmayan hali de var o daha güvenilir geldi.Eğer güvenilir derseniz bunu alıcağım..
Thin ve 9750H =satıcı açısından soruyorum aynı laptop un farklı satıcıda windows olmayan hali de var o daha güvenilir geldi.Eğer güvenilir derseniz bunu alıcağım..
teşekkür ederim ama fiyat beni biraz aşıyo.max 10K bandında arıyorum
satıcı güvenilir mi? sizceThin ve 9750H =![]()
Ateşten kastım aşırı ısınma alınmazteşekkür ederim ama fiyat beni biraz aşıyo.max 10K bandında arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıcı güvenilir mi? sizce
Hepsiburada burası dolandırılmazsınız.teşekkür ederim ama fiyat beni biraz aşıyo.max 10K bandında arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satıcı güvenilir mi? sizce
Hepsiburada burası dolandırılmazsınız.
Ama attığınız laptop kötü.
max 9 10 bin civarı öneriniz varmı peki 1660 ti olursa sevinirimAteşten kastım aşırı ısınma alınmaz
1660ti olmasına takma.max 9 10 bin civarı öneriniz varmı peki 1660 ti olursa sevinirim
full oyun oynayacağım için ekran kartı önemli1660ti olmasına takma.
Bu attığım laptop senin attığım Msi den çok daha iyi mesela.
Bu attığınfull oyun oynayacağım için ekran kartı önemli, aralarında bazı oyunlarda 20 fps oynuyo az değil
Msi asla alınmaz. 1660ti var diye gidip bunu alma.satıcı açısından soruyorum aynı laptop un farklı satıcıda windows olmayan hali de var o daha güvenilir geldi.Eğer güvenilir derseniz bunu alıcağım..
1660 ti var diye gidip bunu alma demekte haklısın ama msi asla alınmaz diyemezsin.Bu attığın
Msi asla alınmaz. 1660ti var diye gidip bunu alma.
Bu attığın msi asla alınmaz*1660 ti var diye gidip bunu alma demekte haklısın ama msi asla alınmaz diyemezsin.
Rtx 3050 ti var daha pahalıya ama bence değer.Bu attığın msi asla alınmaz*
Yazdım.