Neler Yeni

Yardım Sizce Bu Laptop İyimi ?! Eklemeler Gerekir Mi ?!

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Elimde vardı iade ettim çocuk cildirtacaksin insanı ya asus fan boylugu yapmaya ne meraklısın ya
Kanıt sunmadan boş konuşmaya devam ediyorsun, söylediğim şeylerin hepsinin kaynaklarını ve kanıtlarını attım. Sana daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz olduğu için önermeye devam edeceğim. Tek kanal RAM ve kasayı açamadan kullanabileceğin Acer nitro cihaz hayırlı olsunn. :D

SniperX

80+
Uygunsuz davranış
Kanıt sunmadan boş konuşmaya devam ediyorsun, söylediğim şeylerin hepsinin kaynaklarını ve kanıtlarını attım. Sana daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Fiyatına göre alınabilecek en iyi cihaz olduğu için önermeye devam edeceğim. Tek kanal RAM ve kasayı açamadan kullanabileceğin Acer nitro cihaz hayırlı olsunn. :D
Yav sen ağlamaya devam mı ediyorsun hala ironik bi insan demeye bin şahit birisin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birazdan atacam diyorum hala kem küm ediyorsun

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

SniperX

80+
Asus çift kanal gibi seviniyor garibim

Bilgisiz insana laf anlatıyorum, bence ağlaması gereken olan insan sensin.
Bilgisiz olan sensin essek önce doğru bilgiyi öğren

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Asus çift kanal gibi seviniyor garibim

Bilgisiz olan sensin essek önce doğru bilgiyi öğren
Evet bazı modelleri çift kanal RAM'li çünkü önerimi ona göre yapıyorum. Yasaklanma yakındır raporladım seni. :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Ey Güzel Hocalarım İyi Hoş Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler Fakat 3060 Demiş Çoğu Kişi Fakat Önceden De Yazmış Olduğum Gibi Benim Şuan Bilgisayarımda 2 Tb Dosya Var Ve Sıkıştırmayla Gördüğüm Kadarıyla Minimum 750-/-720Gb Oluyor Üstüne Dosya Gelecek Aktarım Yaparken Ondan Dolayı 1Tb İstiyorum Fakat Atılan Tüm 3060 Pcler 500Gb

Ayrıca Monster Alma Sıkıntı Yaşarsınız Demişsiniz Bu İnce Düşünceniz İçin Teşekkürler Tekrardan Fakat Sıkıntı Yaşanırsa Noterden İhtar Çektiririm Paşa Paşa Değişim Yaparlar Ve Eklemem Gerekirse Etrafımda Çok Fazla Monster Kullanan Var Ve Bu Garip Olaylar Nedense Onların Başına Hiç Gelmedi Sadece Sağda Solda Duyduğum Şehir Efsanesi Gibi Kulağıma Çalındı Belki Benimde Başıma Gelir Bilemeyeceğim

Ama Ben Bu Bilgisayarı Yan Bir Bilgisayar Olarak Alıyorum Diyebilirim Ve Ana Amacım Oyun İçin Gibi Görünse De Oyunları Hazır Orta Ayarlarda Oynatsın Benim İçin Yeterli Ve Asıl Kullanım Amacı olan İş İçin İse Bana Büyük Bir Ekran Lazım Ve Şahsen 17" Bile Bu İş İçin Küçük Kalıyor Diyebilirim 35" Falan Olsa İyi Fakat Onu Da Yolculuklarda Yanımda Taşıyamayacağım İçin 17" E Mahkumum 15" Küçük Gelir Diye Düşünüyorum

Ve Açıkçası 3050 Al 3050Ti Niye Alıyorsun Diyecek Olursanız Keyif Meselesi Diyebilirim Birazcık Onun Dışında Acer Önerenler Olmuş Yada Abranın 3060 Olanı Var Falan Denmiş Fakat Ben FreeDos Olarak Göremedim Şu Güne Kadar Renk Gamotundan Bahsedilmiş Fakat O Kısmı Anlamadım Detayları Anlatırsanız Dinlerim

Ne İş İçin Kullanacaksın Diyecek Olursanız Görsel Tasarımımsı Vidyo Yapımımsı Editimsi Fakat 3D Gibi De Diyeibilirim Bu Üçüne Yakın Garip Bir İş Diyebilirim Fakat Çalışma Alanı Ekranın Herhangi Bir Yerinde Ekranınızın %13'ü Kadar Falan Geri Kalan Alanda Malzemeler Toolar Vsr Var Ve Oraları Kapatıp Çalışma Alanınızı Büyültemiyorsunuz Malesef Ve Çıktısını Alırken Bilgisayarı O Kadar Çok Zorlamıyor Diyebilirim Orta Grafiklerde Herhangi Bir Oyun Oynarmış Gibi Düşünebilirsiniz Zorlama Seviyesini Misal GOd OF War Hazır Orta Ayarlar Diyebilirim RTX Ekran Kartı Seçmemdeki Asıl Sebep İse Hem Oyun Oynarken RTX Teknmolojisidir Vsr Düşük Ayarda Da Olsun Kullanırım Ben İş Kısmında İse RTX'in Cuda Çekirdekleri İçin Extra Bir Destek Sağlıyor Kullandığımız Program Böylelikle Normalde Diğer Programlarla 2x Hızda Render Alabilirken Bu Destekle 5x-/-7x Kadar Hızlı Render Alabileceğim Örnek Vermem Gerekirse.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ey Güzel Hocalarım İyi Hoş Tavsiyeleriniz İçin Teşekkürler Fakat 3060 Demiş Çoğu Kişi Fakat Önceden De Yazmış Olduğum Gibi Benim Şuan Bilgisayarımda 2 Tb Dosya Var Ve Sıkıştırmayla Gördüğüm Kadarıyla Minimum 750-/-720Gb Oluyor Üstüne Dosya Gelecek Aktarım Yaparken Ondan Dolayı 1Tb İstiyorum Fakat Atılan Tüm 3060 Pcler 500Gb

Ayrıca Monster Alma Sıkıntı Yaşarsınız Demişsiniz Bu İnce Düşünceniz İçin Teşekkürler Tekrardan Fakat Sıkıntı Yaşanırsa Noterden İhtar Çektiririm Paşa Paşa Değişim Yaparlar Ve Eklemem Gerekirse Etrafımda Çok Fazla Monster Kullanan Var Ve Bu Garip Olaylar Nedense Onların Başına Hiç Gelmedi Sadece Sağda Solda Duyduğum Şehir Efsanesi Gibi Kulağıma Çalındı Belki Benimde Başıma Gelir Bilemeyeceğim

Ama Ben Bu Bilgisayarı Yan Bir Bilgisayar Olarak Alıyorum Diyebilirim Ve Ana Amacım Oyun İçin Gibi Görünse De Oyunları Hazır Orta Ayarlarda Oynatsın Benim İçin Yeterli Ve Asıl Kullanım Amacı olan İş İçin İse Bana Büyük Bir Ekran Lazım Ve Şahsen 17" Bile Bu İş İçin Küçük Kalıyor Diyebilirim 35" Falan Olsa İyi Fakat Onu Da Yolculuklarda Yanımda Taşıyamayacağım İçin 17" E Mahkumum 15" Küçük Gelir Diye Düşünüyorum

Ve Açıkçası 3050 Al 3050Ti Niye Alıyorsun Diyecek Olursanız Keyif Meselesi Diyebilirim Birazcık Onun Dışında Acer Önerenler Olmuş Yada Abranın 3060 Olanı Var Falan Denmiş Fakat Ben FreeDos Olarak Göremedim Şu Güne Kadar Renk Gamotundan Bahsedilmiş Fakat O Kısmı Anlamadım Detayları Anlatırsanız Dinlerim

Ne İş İçin Kullanacaksın Diyecek Olursanız Görsel Tasarımımsı Vidyo Yapımımsı Editimsi Fakat 3D Gibi De Diyeibilirim Bu Üçüne Yakın Garip Bir İş Diyebilirim Fakat Çalışma Alanı Ekranın Herhangi Bir Yerinde Ekranınızın %13'ü Kadar Falan Geri Kalan Alanda Malzemeler Toolar Vsr Var Ve Oraları Kapatıp Çalışma Alanınızı Büyültemiyorsunuz Malesef Ve Çıktısını Alırken Bilgisayarı O Kadar Çok Zorlamıyor Diyebilirim Orta Grafiklerde Herhangi Bir Oyun Oynarmış Gibi Düşünebilirsiniz Zorlama Seviyesini Misal GOd OF War Hazır Orta Ayarlar Diyebilirim RTX Ekran Kartı Seçmemdeki Asıl Sebep İse Hem Oyun Oynarken RTX Teknmolojisidir Vsr Düşük Ayarda Da Olsun Kullanırım Ben İş Kısmında İse RTX'in Cuda Çekirdekleri İçin Extra Bir Destek Sağlıyor Kullandığımız Program Böylelikle Normalde Diğer Programlarla 2x Hızda Render Alabilirken Bu Destekle 5x-/-7x Kadar Hızlı Render Alabileceğim Örnek Vermem Gerekirse.
Hocam hiç bir zaman Monster Tulpar cihazları için alınmaz kötüdür demedim. Çünkü kasası Tongfang ve sıkıntısı yok. T7 V20.4 %100 alınır diyorum. Monster Clevo Abra yüzünden kaybediyor zaten. SSD slotu 2 olması lazım o cihazda. Siz ek olarak ekleme yapabilirsiniz garanti gitmeyecektir (Bozmadığınız sürece). Acer'in Renk gamutu diğer modellere göre düşük ve soluk kalıyor. Servis zaten ayrı bir çaba yukarıdaki arkadaş biraz olayı Dramaya sürdü ağız payı verilmesi gerekti. (Sonunda özel mesajlardan aile değerlerime küfür edip yasaklandı) T7 v20.4 ekran paneli için @Monique. size bir kaç şey söyler. Ben srgb değerlerini buraya bıraktım. Ek olarak sizin için pil gücü gibi faktörler önemli mi? Eğer önemli ise Zephyrus modellere de yönelebilirsiniz fakat ben adaptör takılı kalacağım diyorsanız T7 v20.4'ten asla vazgeçmeyin.

Ekler

• 1663273259094.png
    1663273259094.png
    114.8 KB · Hit: 14

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
T7 v20.4 ekran paneli için @Monique. size bir kaç şey söyler.
Konu sahibinin tam olarak ne yapacağını anlamadım ama v20.4'ün paneli profesyonel bir içerik üreticisine hitap etmiyor. TUF A15 veya Acer Nitro'dan daha iyi elbette o ayrı. Profesyonel şekilde tasarım işiyle uğraşıyorsa ve renklerin doğruluğu önemliyse Zephyrus'u öneririm.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Konu sahibinin tam olarak ne yapacağını anlamadım ama v20.4'ün paneli profesyonel bir içerik üreticisine hitap etmiyor. TUF A15 veya Acer Nitro'dan daha iyi elbette o ayrı. Profesyonel şekilde tasarım işiyle uğraşıyorsa ve renklerin doğruluğu önemliyse Zephyrus'u öneririm.
Yaptığım İş Birazcık Tasarıma Benziyor Gibi Diyebilirim Ama Renk Doğruluğu Önemli Değil Bu İşte Bu işte Önemli Olan Şey Tasarımdan Örnek Verebileceğim Bir Dengi Olaraktan Tasarım Doğrusallığı Diyebilirim Misal Çizgi Tam Düz Mi Gibi Diyebilirim 3D Tasarım Üzerinden Örnek Vermem Gerekirse Onun Dışında Renkler Gram Umrumuzda Değil Zaten kullanabildiğin Sınırlı Sayıda Renk Var Hepside Birbirine Zıt Renkler

Pil Olarak İse Genel Anlamda Şarjda Kullanılacak Anca Bi Şehirler Arası Yolculuklarda Otobüste Giderken Kullanırsam Bi O

Şahsen İkiside Var Arkadaşımda Ve Bahsetmiş Olduğunuz Tulpar V20,4 İle Benim Bahsetmiş Olduğum Abra V14,3 Arasında Çok Bir Fark Olmadığını Görmüş Yaptığı Testlerce Misal God Of War Da Ful+Full Ayarlarda 112 FPs Veriyorsa 3050ti, 115 Fps Veriyormus 3060

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,408
Üyeler
163,657
Son üye
cosmospurs
Top Bottom