Emirhan124
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 Beyaz 260Hz 0.3ms HDMI,DisplayPort Adaptive Sync IPS 2K Gaming Monitör, 27M2N3501PA/00 https://share.google/8vYnLXJszGDzY3ZAn
24 ya da 25 inç olsaydı direkt çekerdim.
TeşekkürlerAlınır.
TeşekkürlerAlınır.
Bende baya bi monitör araştırdım bunu önerdiler bana güzel gibi baya monitör indirim son saatlerinde yapıştırıcamZam gelmeden alınız.
Ben de almayı planlıyorum.
Ben siparişi geçtim nota ölü pixel testi yapılsın dedim 2 dk içinde aradılar pixel testini yapıcakları için monitörün ambalajı açık olucak diye belirttiler bence sizde öyle yapın uğrasmamis olursunuzZam gelmeden alınız.
Ben de almayı planlıyorum.
ben mağazadan alacağım zaten teşekkürlerBen siparişi geçtim nota ölü pixel testi yapılsın dedim 2 dk içinde aradılar pixel testini yapıcakları için monitörün ambalajı açık olucak diye belirttiler bence sizde öyle yapın uğrasmamis olursunuz
Rica ederimben mağazadan alacağım zaten teşekkürler
hocam kullandıktan sonra ilk gözleminizi yazabilir misiniz burayaRica ederim
Tabii yazarım herhalde 2 3 güne gelirhocam kullandıktan sonra ilk gözleminizi yazabilir misiniz buraya
benim gibi alacaklara da fikir olur
Hocam monitör 3 saat önce elime ulaştı ve 3 saatte gayet memnum ürün sağlam ve güvenli geldi bana 8k dp kablosu geldi yanında herşeyi beyaz olarak geliyor ilk defa 27 inç alıcaksan büyük gelebilir ben alıştım şahsen yani şuan memnunumhocam kullandıktan sonra ilk gözleminizi yazabilir misiniz buraya
benim gibi alacaklara da fikir olur
başka bir model sipariş verdim hocam teşekkürler yine de güle güle kullanınHocam monitör 3 saat önce elime ulaştı ve 3 saatte gayet memnum ürün sağlam ve güvenli geldi bana 8k dp kablosu geldi yanında herşeyi beyaz olarak geliyor ilk defa 27 inç alıcaksan büyük gelebilir ben alıştım şahsen yani şuan memnunum