Neler Yeni

sizce bu mouse alınır mı? ?

GAMSIZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Şemsettin orak
ben olsam bu kadar para vermem 2.el temizini alırım ayrıca logitech tercih et bende bunu almayı planlıyordum ama iyi ki logitech almışım

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
ben olsam bu kadar para vermem 2.el temizini alırım ayrıca logitech tercih et bende bunu almayı planlıyordum ama iyi ki logitech almışım
katılıyorum hocam biraz fazla olsun logitech olsun en ufak sorunda logitech global ürünü yeniliyor bir ürün parasına 2 ürün kullanıyorsun her seferinde kalitesi de yanına kar kalır

kırmızışarapp

80+ Silver
El uyumu önemli bence ya ve bu arada 200-300TL'lik mousetan daha pahalı bir mouse'a geçince sensör farkı anlaşılacak şekilde daha iyi hissediliyor. Fakat ben daha çok logitech-steelseries tercih ederdim.

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
neyse hayırlı olsun güle güle kullanın

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özelliklere bakın önce mousenın

NightWish2434

80+ Silver
kablosuz almak saçma bir tık. hadi aldın diyelim asus rog almak (üst seviye sistem değilse) çok saçma.
bende rog galdius 2 core var aynısının kablolusu. güzel mouse ama ara sıra tekerlekle sorun yaşıyorum. linki açmak için basmaya çalışıyorum tekerlek kayıyor sinir ediyor. onun dışında güzel.

Ferocious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Erhan İPEK
Instagram
erhan._.ipek
Steam
https://steamcommunity.com/id/erhanbabaiste/
Twitter
f3r0ci0us
Discord
Ferøcious#3169
Reddit
brujhmo

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
özelliklere bakın önce mousenın
Ekstra hiç bir özelliği yok 125gr ağırlığında ve bu fiyat bandında hem kablosuz hem kablolu şekilde piyasadaki en yüksek tıklama gecikmesine sahip ürünlerden biri, bana kalırsa fiyatını kesinlikle hak etmiyor, bu fiyat bandında aklıma ilk g703 geliyor, bu fiyat bandında razerın ürünlerine de göz gezdirsen iyi olur, şahsen hardcore rog sistem dizdim bu da rog olsun demiyorsan bu ürün bence alınmaz.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
Ekstra hiç bir özelliği yok 125gr ağırlığında ve bu fiyat bandında hem kablosuz hem kablolu şekilde piyasadaki en yüksek tıklama gecikmesine sahip ürünlerden biri, bana kalırsa fiyatını kesinlikle hak etmiyor, bu fiyat bandında aklıma ilk g703 geliyor, bu fiyat bandında razerın ürünlerine de göz gezdirsen iyi olur, şahsen hardcore rog sistem dizdim bu da rog olsun demiyorsan bu ürün bence alınmaz.

senin dediğin pilli bu şarjlı daha avantajlı değilmi

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Kablolusunu kullanıyorum ben gayet de memnunum ama sırf wireless olduğu için bu kadar fazla para verilmez bence pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,452
Üyeler
164,672
Son üye
alperenkrkmaz
Top Bottom