Sizce bu pc alınır mı?

Katsu

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhaba arkadaşlar incehesap da satılan bir hazır pc için görüşlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim parçaların fotoğrafını bırakıyorum ayrıca bilgisayara ev sahipliği yapacak olan kasa için 2 seçenek arasında kalmış durumdayım
1- FSP CMT340
2-ASUS VENTO VG05F
İki model arasından hangisini seçmeliyim sizce ve bu kasaların rgb aydınlatmaları bilgisayar üzerinden kontrol edilebiliyor mu?

Ekler

• Screenshot_2020-05-22-01-52-34-498_com.incehesap.web.web2.webp
    Screenshot_2020-05-22-01-52-34-498_com.incehesap.web.web2.webp
    109.5 KB · Hit: 92
SSD Kronik sorunlu değiştirilmeli. O kasanın fanlarını kontrol edemiyorsun diye biliyorum eğer bir yazılımı vs. yok ise.

Merhaba arkadaşlar incehesap da satılan bir hazır PC için görüşlerinizi merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim parçaların fotoğrafını bırakıyorum ayrıca bilgisayara ev sahipliği yapacak olan kasa için 2 seçenek arasında kalmış durumdayım
1- FSP CMT340
2-Asus VENTO VG05F
İki model arasından hangisini seçmeliyim sizce ve bu kasaların RGB aydınlatmaları bilgisayar üzerinden kontrol edilebiliyor mu?
Eğer bütçen maximum bu kadarsa ekran kartını 2060 super yap rami 2x8 yapıp ssdyi samsung,kingston ya da crucial ile değiş aynı fiyata gelir ama eğer ekran kartını aynı tutmak istersen fiyat biraz yükselecektir

Eğer bütçen maximum bu kadarsa ekran kartını 2060 super yap rami 2x8 yapıp ssdyi samsung,kingston ya da crucial ile değiş aynı fiyata gelir ama eğer ekran kartını aynı tutmak istersen fiyat biraz yükselecektir
Dostum incehesap da webtekno nun topladığı bir pc var dediğin gibi 2060s var içinde geri kalan parçalar hemen hemen bununla aynı ve 6900 tl gibi bir fiyatı var düşüncen nedir?

Dostum incehesap da webtekno nun topladığı bir PC var dediğin gibi 2060s var içinde geri kalan parçalar hemen hemen bununla aynı ve 6900 TL gibi bir fiyatı var düşüncen nedir?
Evet bunu alman daha mantıklı olur

Evet bunu alman daha mantıklı olur
Ama bunda şöyle bir sıkıntı var kendi verdikleri kasa gerçekten çok itici ve içinde fan yok arkadaş tamam yanında hediye olarak 2 tane fan veriyolar ama yine yetersiz onun haricinde tek bir seçenek var frisby fc-9320g kasanın incelemesini bulamadım ama gözüme daha güzel gözüküyor onun için ne düşünüyorsun?

Ama bunda şöyle bir sıkıntı var kendi verdikleri kasa gerçekten çok itici ve içinde fan yok arkadaş tamam yanında hediye olarak 2 tane fan veriyolar ama yine yetersiz onun haricinde tek bir seçenek var frisby fc-9320g kasanın incelemesini bulamadım ama gözüme daha güzel gözüküyor onun için ne düşünüyorsun?
Peki parçaları tek tek toplayamazmısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu sistem sizce nasıl

Son düzenleme:
Geri