butcherb3y
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
Merhabalar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynayan biri değilim işin için kullanacam ryzen 5500 rx 6600 sistem 13 k fiyat nasıl sizce
oyun oynayan birisi değilsen depolama ve bellek daha önemliMerhabalar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynayan biri değilim işin için kullanacam ryzen 5500 rx 6600 sistem 13 k fiyat nasıl sizce
Genelde fiyat bu parçalar üzerinden konulduğu için bu parçaları örnek gösterdim ve fiyatı buna göre söylemenizj istedim doğrudur bellek depolama ve işlemci önceliğim sizce fiyat nasiloyun oynayan birisi değilsen depolama ve bellek daha önemli
bellek ve depolama nasıl ?Genelde fiyat bu parçalar üzerinden konulduğu için bu parçaları örnek gösterdim ve fiyatı buna göre söylemenizj istedim doğrudur bellek depolama ve işlemci önceliğim sizce fiyat nasil
Bellek belirtilmemiş ilanda depolama 500gb m2bellek ve depolama nasıl ?
Merhabalar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynayan biri değilim işin için kullanacam ryzen 5500 rx 6600 sistem 13 k fiyat nasıl sizce
Fiyat güzel gibi işlemci 5600 olsa tadından yenmez di.oyun oynayan birisi değilsen depolama ve bellek daha önemli
Fiyat güzel gibi işlemci 5600 olsa tadından yenmez di.
Sizinde doğum gününuz kutlu olsun![]()
500gb iş görür bellekten kastığım ram yazmıyor mu ?Bellek belirtilmemiş ilanda depolama 500gb m2
Nice senelereteşekkür ederim
Hayır yazmıyorteşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
500gb iş görür bellekten kastığım ram yazmıyor mu ?
yani sistem fiyatına göre iyi hoş belleği 16 ise alın benceNice senelere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır yazmıyor
Tmmdir teşekkürler hocamyani sistem fiyatına göre iyi hoş belleği 16 ise alın bence
Detaylı bilgi yazılmamış görüşünde ogrenecemParça marka modelleri de önemli ve psu hangı marka ?