Neler Yeni

Sizce bu set nasıl oyun için alınır mı??

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
1K bütçen varken gidip mekanik hisli veya membran klavye alma bence.

Sefagkdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefa Gökdeniz
1K bütçen varken gidip mekanik hisli veya membran klavye alma bence.
Kanka elimde zaten rampage kmrx7 diye bir şey var klavye rahat bana göre ama mouse oyun için pek iyi değil ayar sıkıntı oluyor

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Açıkçası razer o mouse herkes öneriyor ama klavye seçemedim 😅 aslında klavye de yazılım ne onuda bilmiyorum oyun için
Yazılım da renk değiştiriyorsun macro atıyorsun falan :) Mouse çok iyi onu bence kesin almalısın ama bence indirim yakalamaya çalış. İndirim ile daha iyi fiyatlara alabilirsin.

Sefagkdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefa Gökdeniz
Yazılım da renk değiştiriyorsun macro atıyorsun falan :) Mouse çok iyi onu bence kesin almalısın ama bence indirim yakalamaya çalış. İndirim ile daha iyi fiyatlara alabilirsin.
Herhangi renkler yansın o önemli değil benim için mouse bu olacak oyun için herkes bunu önerdi alacağım artık ama macro ne usta

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kanka elimde zaten rampage kmrx7 diye bir şey var klavye rahat bana göre ama mouse oyun için pek iyi değil ayar sıkıntı oluyor
Yani attığın klavyelerin elindeki klavyeye göre pek bir artısı yok sadece kalite olarak daha iyiler. İlk önce mouse al indirimli sonra klavye onuda mekanik al.

Sefagkdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefa Gökdeniz
Yani attığın klavyelerin elindeki klavyeye göre pek bir artısı yok sadece kalite olarak daha iyiler. İlk önce mouse al indirimli sonra klavye onuda mekanik al.
Aslında klavye pek önemli değil sadece mouse alsam oyun için bir sıkıntı olur mu genel ayarlar oyunda mouse da oluyor malum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Herhangi renkler yansın o önemli değil benim için mouse bu olacak oyun için herkes bunu önerdi alacağım artık ama macro ne usta
Macro derin konu biraz. Kısaca şöyle anlatayım. Örnek veriyorum çok hızlı bir şekilde birden fazla tuşa basman gerekiyor ve bunları çok hızlı bir şekilde yapman gerekiyor macro yazarak 1 tuş ile bunu yaptırabiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında klavye pek önemli değil sadece mouse alsam oyun için bir sıkıntı olur mu genel ayarlar oyunda mouse da oluyor malum
Yani olur tabi.

Sefagkdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Sefa Gökdeniz
Macro derin konu biraz. Kısaca şöyle anlatayım. Örnek veriyorum çok hızlı bir şekilde birden fazla tuşa basman gerekiyor ve bunları çok hızlı bir şekilde yapman gerekiyor macro yazarak 1 tuş ile bunu yaptırabiliyorsun.

Yani olur tabi.
Olur tabi derken sıkıntı mı olur demek istedin ustam

Olur tabi derken sıkıntı mı olur demek istedin ustam
Tamam macroyu anladım

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ama klavye öneriniz olursa başka dikkate alırım
Bütçende alınabilecek klavyeyi attım dostum. HP iyi klavye onu alabilirsin.

Biraz daha bütçe artarsa ve küçük klavye istersen. Bunu alabilirsin.

Top Bottom