Cemoxz
80+
Dahası
- Bütçe
- 3500
Arkadaşlar fotograf taki sistem sizce kaç TL eder. Kardeşime bilgisayar almak istiyorum fakat bütçem 3000-3500tl arası. Yurtdışından daha iyi bir sistem getirebilirim diye Almanyada yaşayan bir akrabamla konuştum ay sonunda izne gelecek ve gelirken sistemi kendi bilgisayarı gibi getirecek. Fiyatı 300euro bu sistemin sizce alınır mı? Ve kendi bilgisayarı gibi getirecek, ülkeye girerken sıkıntı çıkar mı? (kardeşim oyun oynamaz, oynadığı 1 oyun var o da zaten tarayıcı üzerinde oynanıyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasanın fotografları da bunlar. Fiyat bana uygun geldi ama sizce alınır mı?Arkadaşlar fotograf taki sistem sizce kaç TL eder. Kardeşime bilgisayar almak istiyorum fakat bütçem 3000-3500tl arası. Yurtdışından daha iyi bir sistem getirebilirim diye Almanyada yaşayan bir akrabamla konuştum ay sonunda izne gelecek ve gelirken sistemi kendi bilgisayarı gibi getirecek. Fiyatı 300euro bu sistemin sizce alınır mı? Ve kendi bilgisayarı gibi getirecek, ülkeye girerken sıkıntı çıkar mı? (kardeşim oyun oynamaz, oynadığı 1 oyun var o da zaten tarayıcı üzerinde oynanıyor)