ömer123nak
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
bu sistem güzeldirHAQQUS-GEN XX (DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
butcem 20 30 k arasi bu sistemden daha iyi dediginiz bir sistem varsa onerilierinizi bekliyorum
eğer bu linkteki sistemi alıcaksanız psuyu PF550 yapınHAQQUS-GEN XX (DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
butcem 20 30 k arasi bu sistemden daha iyi dediginiz bir sistem varsa onerilierinizi bekliyorum
peki hocam onerdigin baska sistemler varsa onerilerini bekliyorumbu sistem güzeldir
senin onerdigin bir sistem varmi hocameğer bu linkteki sistemi alıcaksanız psuyu PF550 yapın
Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
yok hocam alınabilecek en fp lerden ama bunada bakabilirsin https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/ ddr4 bü amapeki hocam onerdigin baska sistemler varsa onerilerini bekliyorum
attığınız sisteme rakip fp sistem pek yok fazla vram isterseniz buna bakabilirsiniz bence sizin attığınız gayet iyi bi sistem psuyu düzeltincepeki hocam onerdigin baska sistemler varsa onerilerini bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin onerdigin bir sistem varmi hocam
veya bu sistemede bakabilirniz ama buda ddr4 bence kendi attığınızı alınpeki hocam onerdigin baska sistemler varsa onerilerini bekliyorum
senin onerdigin bir sistem varmi hocam
eyw hocamattığınız sisteme rakip fp sistem pek yok fazla vram isterseniz buna bakabilirsiniz bence sizin attığınız gayet iyi bi sistem psuyu düzeltince
![]()
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB-A620M-H-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7600 XT GAMING OC 16GB-A620M-H-XPG 16GB DDR5-KIOXIA 500GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
veya bu sistemede bakabilirniz ama buda ddr4 bence kendi attığınızı alın
INTEL I3 14100F-H610M H V2-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 14100F-H610M H V2-RTX 4060-1TB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ddr4 alınır mi?yok hocam alınabilecek en fp lerden ama bunada bakabilirsin https://www.gamegaraj.com/urun/striker-5a/ ddr4 bü ama
hyr önermiyorumDdr4 alınır mi?