mertyılmaz
80+ Bronze
Dahası
Beslerse monitör masrafı çıkıcakbesler gibi.
Beslerse monitör masrafı çıkıcakbesler gibi.
2K da besler ya, ama ultra ayarlardaPeki sence 3700x 2k da 3070 i besleyebilir mi
normalde 10700KF almak daha mantıklı ama anakart masrafı çıkıyor banaBeslerse monitör masrafı çıkıcak
ram sisteminizi havaya uçurur . BOmba anlamında değil tabi , irtifa anlamındaMerhaba şuanda ki sistemimde bulunan PSU, HDD ve kasa dışında bulunan malzemelerimi satıp yeni bir sistem toplamak istiyorum. Toplayacağım sistemi de alt tarafta belirteceğim sizce eski sistemimde bulunan parçalar ile yeni alacağım parçaları bir araya getirsem sorun yaşar mıyım yada mantıklı olur mu?
Şuan elimde bulunan sistem; | Yeni toplayacağım sistem;
Ekran kartı: Geforce GTX 1050 Ti Gaming Strix | Ekran kartı: MSI Geforce RTX 2070 Super Gaming Trio
İşlemci: İntel Core i5 7500 | İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: Asus Z270E Gaming Strix | Anakart: MSI BAG B550 TOMAHAWK
Ram: HyperX Fury 8gb 2400mh | RAM: Thermaltake 16 gb (2x8gb) Toughram 4000mh
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni sisteme eski sistemden aktaracağım parçalar;
PSU: High Power 750W 85+ Bronze
HDD: Seagate Barracuda 1TB
Kasa: Carbide Series SPEC-1 Mid Tower
Not: RTX 3000 serisi çıkınca ekran kartları fiyatlarında düşüş olacağını düşünüyorum bunun içinde Ekim ayını bekleyeceğim. Ayrıca yeni alacağım parçalar şuanda bana 10.000₺ gibi bir fiyata gelecek. Sizce mantıklı mı?
Hocam anakart b550a pro yapabilirsiniz bencehttps://www.sinerji.gen.tr/PC-Toplama/Config/HEN6XFPQ Son hali bu şekilde buna ek T6 Ultra soğutucu alacağım.