Sizce buna değer mi?

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,358
Sistemim imzamda. Direk konuya giriyorum:

Kasam çok kalitesiz ve küçük. kablolama vs bile yapılamıyor ekstra 3 fanlı ekran kartı takılmıyor ve üst tara 120mm sıvı soğutma destekliyor sadece.

Bende Çift cam kasaları çok beğeniyorum.

Gamepower Warcry alıp, İçine mini ekran alsam, Sonra da Lian li'nin 24 pin ve 8+8 pinlik ARGB kablolarını alsam mı acaba diye düşünüyorum.

Ama sonra diyorum ki Değmez gerek var mı onun yerine ekran kartını yükselt. Ama Şu an istediğim Bütün oyunları 2K'da oynuyorum. Bana yetiyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Örnek Resim koydum aşağıya.
Ekran görüntüsü 2022-11-27 171447.png
Ekran görüntüsü 2022-11-27 171345.png
Ekran görüntüsü 2022-11-27 171425.png

Uzun süre götürür bu sistem eğer görüntüye önem veriyorsan yapabilirsin ama her yeri cam olduğundan hava sirkülasyonu açısından sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor emin değilim. İsminden anldığım kadarıyla da önem veriyorsun :D

Hiçbirşey yapma 2k da açıyormuş zaten oyunları, ya oyun al yada altına yatır Dursun kenarda lazım olur

asus bu kasaya rakip bi kasa çıkarmış.

Uzun süre götürür bu sistem eğer görüntüye önem veriyorsan yapabilirsin ama her yeri cam olduğundan hava sirkülasyonu açısından sıkıntı çıkarabilir gibi duruyor emin değilim

@White Ravens Hocamın mesajına bakın. Hava sürkilasyonu abartrıldığı kadar kötü değil bence. Bende isterim Lian Lİ almak ama malum ekonomi. Zaten 360mm Sıvı soğutmam işlemcim için.

hay.... youtube'da video şu

Goodbye O11-D?! | ASUS TUF GT502 Gaming PC Build | ROG RYUO III | Ryzen 9 7950X | RX 6800 XT​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Goodbye O11-D?! | ASUS TUF GT502 Gaming PC Build | ROG RYUO III | Ryzen 9 7950X | RX 6800 XT​

bu kanka
Buldum inceliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa hoş da fiyat yok Fiyatı da Lian Li'yi aratmaz gibi duruyor.

Sistemim imzamda. Direk konuya giriyorum:

Kasam çok kalitesiz ve küçük. kablolama vs bile yapılamıyor ekstra 3 fanlı ekran kartı takılmıyor ve üst tara 120mm sıvı soğutma destekliyor sadece.

Bende Çift cam kasaları çok beğeniyorum.

Gamepower Warcry alıp, İçine mini ekran alsam, Sonra da Lian li'nin 24 pin ve 8+8 pinlik ARGB kablolarını alsam mı acaba diye düşünüyorum.

Ama sonra diyorum ki Değmez gerek var mı onun yerine ekran kartını yükselt. Ama Şu an istediğim Bütün oyunları 2K'da oynuyorum. Bana yetiyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Örnek Resim koydum aşağıya.
[SPOILER="Resimler"
Kanka bence kasa ve lcd ekran işini hallet ve kabloları argb yap daha iyi zaten ekran kartı oynadığı oyunları 2k açıyorsa hiç ekran kartınnı yenileme aynı fotolardaki gibi kasa argb kablo ve ekran işini yap bende küçük bi ekran yapmayı düşünüyorum ama daha bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,197
Üyeler
189,409
Son üye
Sarp1260
Geri