tabii ki okumak istiyorsanız çalışın.Dostlar 11. Sınfıım ve haftaya gireceğim okul sınavları kolay olacak. Normalde tam gaz çalışıyordum, uğraşıyordum ama çok kolay olacağı için biraz saldım. Sizce eskisi gibi disiplinli çalışmalı mıyım ?
beynimiÇalış, ne kaybedersin?
Dostum benim bahsettiğim üni sınavı için sıkıntı olur mu ?Sıradan bir anadolu lisesinde okuyorum. Canlı derslere girmedim, son gün hocanın sorumlu tuttuğu konuların videolarını izledim 75'den aşağı notum yok şuan.
Son gün çalışınca ayrı bir heyecanlı oluyor.
Büyük ihtimal olur, bilemiyorum hem daha bne 10. sınıfım.Dostum benim bahsettiğim üni sınavı için sıkıntı olur mu ?
Online dersler kadar kalitesiz bir şey görmedim cidden internetlerinin uploadı 1mbs sonra yayın 10 fps oluyor ve cidden bir şey anlamıyorsun.Sıradan bir anadolu lisesinde okuyorum. Canlı derslere girmedim, son gün hocanın sorumlu tuttuğu konuların videolarını izledim 75'den aşağı notum yok şuan.
1 mbps olduğuna şükretOnline dersler kadar kalitesiz bir şey görmedim cidden internetlerinin uploadı 1mbs sonra yayın 10 fps oluyor ve cidden bir şey anlamıyorsun.
Eminim hiç çalışmamışsındır.Sıradan bir anadolu lisesinde okuyorum. Canlı derslere girmedim, son gün hocanın sorumlu tuttuğu konuların videolarını izledim 75'den aşağı notum yok şuan.