Sizce çalışmaya devam etmeli miyim?

ahenk'

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,586
Dostlar 11. Sınfıım ve haftaya gireceğim okul sınavları kolay olacak. Normalde tam gaz çalışıyordum, uğraşıyordum ama çok kolay olacağı için biraz saldım. Sizce eskisi gibi disiplinli çalışmalı mıyım ?

Disiplini bırakma bu yıl olmasa da 12.sınıfta üni sınavı için işine yarayacak.

Sıradan bir anadolu lisesinde okuyorum. Canlı derslere girmedim, son gün hocanın sorumlu tuttuğu konuların videolarını izledim 75'den aşağı notum yok şuan.
Son gün çalışınca ayrı bir heyecanlı oluyor.

Bu kötü ekonomili ülkeden çıkışın az bulunan yollarından. O yüzden değerlendir ve çalış.

Sıradan bir anadolu lisesinde okuyorum. Canlı derslere girmedim, son gün hocanın sorumlu tuttuğu konuların videolarını izledim 75'den aşağı notum yok şuan.
Dostum benim bahsettiğim üni sınavı için sıkıntı olur mu ?

Online dersler kadar kalitesiz bir şey görmedim cidden internetlerinin uploadı 1mbs sonra yayın 10 fps oluyor ve cidden bir şey anlamıyorsun.

Eminim hiç çalışmamışsındır.
Bu arada konu sahibi sınavların kolay olacağını nereden biliyorsun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri