Neler Yeni

Sizce çalışmaya devam etmeli miyim?

helpyardımplz

80+ Silver
Ama yalan söyleyip söylemediğimi nerden anlıyorsun güzel kardeşim.
Demek ki önceden temelim sağlam ki çalışmıyorum, neredeyse aynı konular zaten.
Kaçıncı sınıfsın temelin sağlam olabilirde son günde çalışıp o kadar yüksek not alman baya saçma :D

ahenk'

80+ Silver
Ve şunu da ekliyim 9 10 11 12. sınıftaki dönem sonu puanlarından oluşan obp puanı çok etkiliyor. Şöyle söyliyim ben ham puanım ile 46 bindeydim obp 55 bine attı beni. OBP puanı da 4 yılın dönem sonu ortalamaları ile oluşuyor. Benim obp puanım 82 idi.
Hocam ben her konuyu yapabiliyorum ama matematikte çok uğraşmam gerektiği için sıkılıyorum. Mesela tarih, ingilizce öyle değil benim için. Şu an zaten sınav haftasındayım ama adam akıllı çalışmıyorum 2-3 gündür. Kendimi gazlamam lazım

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Çalış hocam yüksek al bir şey kaybetmezsin

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Batuhan Divrik
Hocam ben her konuyu yapabiliyorum ama matematikte çok uğraşmam gerektiği için sıkılıyorum. Mesela tarih, ingilizce öyle değil benim için. Şu an zaten sınav haftasındayım ama adam akıllı çalışmıyorum 2-3 gündür. Kendimi gazlamam lazım
Matematik çok pratik isteyen bir şey yani 2 soru çözdüm bitti olayı olmuyor asla. Şöyle örnek vereyim şu ana kadar matematik de parabol sorusu olarak en az 1500 2000 soru çözmüşümdür ama hala görmediğim soru tarzları ve yapamadığım sorular var. Ama yapamadığın zaman moralini bozmak yerine daha çok çaba sarf etmek gerektiriyor. 11. sınıfsın ve günlük en azından 50 60 soru matematik çözsen süper olur senin için. Temelim yok diyorsan da matematik için 9. sınıf konularından başla çalışmaya. En baştan ağır ağır git çok hızlı gitmene gerek yok. Yani örnek veriyorum temel kavramlar konusunu 1 hafta boyunca çalış soru çöz baktın oturdu ilerle baktın oturmadı devam et 1 hafta daha dene oturdu diyene devam et oturduğunu hissettikten sonra diğer konuya geç.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dostlar 11. Sınfıım ve haftaya gireceğim okul sınavları kolay olacak. Normalde tam gaz çalışıyordum, uğraşıyordum ama çok kolay olacağı için biraz saldım. Sizce eskisi gibi disiplinli çalışmalı mıyım ?
Üniversite sınavı için çalış

okul notları için deil

Top Bottom