Şuan ne olur bilmem ama 2023 te 1tl olacak yeğenim (!)dolar şu anda 6.98 7 nin altına düştü sizce devamı nasıl olacak ?
dolar düşmesede artıyor deme o satıcının koyduğu kazanç sayın cumhurbaşkanımızın asgari ücret 2825 tl dediği gün 30 lu yumurta 20 tl idi 1 hafta sonra 26 tl yaptı bim ve a101 bunlar batırmaya çalışıyo asıl fiyat değişmiyo marketlerin koyduğu kar değişiyo KİM marketleri bilirsin belki kg sini 50 kuruştan aldığı soğanı 2.5 tl den satıyodu 3 tl ye çıkardılar 1 haftada sonra sözde indirimle 2 tl ye düşürdüler 5 lt lik biryağ 60 tl idi asgari ücret açıklandı 67 oldu gözümle gördüm kontrol günü geldiğinde 62 TL'ye indirmişlerdi 2 tane aldım çıktımDolar düşmesede artıyor
hocam o ikinciyi ilk satıra yazacaktın bütün evi arabayı dolardan TL'ye çevirdim yavDüşme eğiliminde daha da düşmeye devam edebilir.
Yatırım tavsiyesi değildir!
Seni görünce konuyu kim hortlattı diyecektim.Düşerse güzel olur , lakin faiz yükselir
düşücektir çünkü abd şuan biraz karıştı ve bu doları etkiledi ve devam edicekdolar şu anda 6.98 7 nin altına düştü sizce devamı nasıl olacak ?