Sizce en iyi çay hangisi ?

Reaksiyon skoru
219
Piyasada bulunan bir çok çay markasını denedim. Damak tadıma en uygun çayı arıyorum ve şuana kadar damak tadıma en çok uyanlar , Tirebolu 42 ile Doğuş gurme çay oldu. Çınaraltı kaşgar gold çay şuana kadar içtiğim en iyi çay olsa da , 2. Kez sipariş ettiğim de bana en kötü hasattan yolladılar ve tadı çamur gibiydi. Bu yüzden önermiyorum bunu.

Doğuş Karadeniz export çay almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ? Sizin için en iyiler hangisi ? Söz konusu damak tadı olduğunda fiyatın benim için önemi yok. Her türlü öneriye açığım

Piyasada bulunan bir çok çay markasını denedim. Damak tadıma en uygun çayı arıyorum ve şuana kadar damak tadıma en çok uyanlar , Tirebolu 42 ile Doğuş gurme çay oldu. Çınaraltı kaşgar gold çay şuana kadar içtiğim en iyi çay olsa da , 2. Kez sipariş ettiğim de bana en kötü hasattan yolladılar ve tadı çamur gibiydi. Bu yüzden önermiyorum bunu.

Doğuş Karadeniz export çay almayı düşünüyorum. Sizce nasıl ? Sizin için en iyiler hangisi ? Söz konusu damak tadı olduğunda fiyatın benim için önemi yok. Her türlü öneriye açığım
Benim tanidigim gurmelerin cogu caykur iciyo.

Bende caycilik yaptigim bi donem olmustu ve caykur terxih ediyorum.

Benim tanidigim gurmelerin cogu caykur iciyo.

Bende caycilik yaptigim bi donem olmustu ve caykur terxih ediyorum.
Caykur da altınbaşak harici hepsi bana kötü geldi. Tamamen tozdular. En kötü hasatlari herhalde ist ye geliyor. O yüzden caykur yazmadım

Caykur da altınbaşak harici hepsi bana kötü geldi. Tamamen tozdular. En kötü hasatlari herhalde ist ye geliyor. O yüzden caykur yazmadım
Olabilir ben eize gibi yerlerde ictigimde caykurun kalitesi asiri iyiydi.

Muhtemelen iyi seviyesindekileri pahalidan ozel sekilde satiyorlar.

Paketlilerde kalitesizler kaliyor.
Rizede vs caykrudan ve taze bahcelerdne ictigimde fln tadi cok iyiydi cay sevmeyen bana bile sardi ama burdakiler rezalet :/

Belki inanmıyacaksınız ama bana 2 hafta önce Berk Filiz çayı içtim, Bimin markalı çayı, 3 4 posette lezzetli dem vermişti.

Ben hayatımda toplam 100 bardak çay içmişimdir neden bu kadar çok seviliyor çay, ayrı çayın şekersiz bir tadı yok eğer içseydim çayı muhtemelen şeker hastası olurdum çünkü şekersiz çaya katlanamıyorum.

Ben hayatımda toplam 100 bardak çay içmişimdir neden bu kadar çok seviliyor çay, ayrı çayın şekersiz bir tadı yok eğer içseydim çayı muhtemelen şeker hastası olurdum çünkü şekersiz çaya katlanamıyorum.
Şekerli çay asla içmem. Herkesin damak tadı farklı tabi ama dünyada zaten ya kahve ya çay içilir genelde

Şekerli çay asla içmem. Herkesin damak tadı farklı tabi ama dünyada zaten ya kahve ya çay içilir genelde
Ben hiçbir sıcak sıvı ürün tüketmiyorum ve sıcak sıvı tutmaktan nefret ediyorum, ellerim hemen yanıyor. Küçüklüğümden beri içmediğim için ne sıcak sıvılara karşı ellerimin direnci var ne de onları tüketme alışkanlığım :pikacu:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri