QJsizce hangisi cf rks voge yuki arora vs vs
En kalitelileri Voge ve Qj ancak Türkiye şartlarında servis ve yedek parçaya erişim olarak alınabilir tek çinli cf moto. Başka bir şey söyleyen yalan söyler.sizce hangisi cf rks voge yuki arora vs vs
aroranında parçası var (Tabi parça cenneti değil)En kalitelileri Voge ve Qj ancak Türkiye şartlarında servis ve yedek parçaya erişim olarak alınabilir tek çinli cf moto. Başka bir şey söyleyen yalan söyler.
Parça olsa da cf moto kadar kaliteli değil. O yüzden en mantıklısı cf moto.aroranında parçası var (Tabi parça cenneti değil)
Cf motonun 250SR-NK çoğu parçalarını internetten bulabilirsin.sizce hangisi cf rks voge yuki arora vs vs
zaten, ucuz yollu olarak alınır yinede alınır parçası varParça olsa da cf moto kadar kaliteli değil. O yüzden en mantıklısı cf moto.
Cf moto kalbur üstü motorlar ürettiği için 50cc işine hiç girmedi. Aynı şekilde Voge ve Qj de girmedi. 50cclerin hemen hemen hepsinde aynı motor var. Sadece tipleri değişik. %0cc pazarında elinde en çok parça bulunduran marka kimse onun motoru alınır. Bende rks blazer vardı. Motoru benden çok bisikletçi YETKİLİ servis kullanmıştı. Uzun süre serviste yattı motor sorunu bulunana kadar.zaten, ucuz yollu olarak alınır yinede alınır parçası var
ben gidip 50 lik scooterini alacağım tanıdıktan işe getir götür yapması adına.
Kral bütçen ne ?sizce hangisi cf rks voge yuki arora vs vs
150 160 falanKral bütçen ne ?
knk para yok nabalım yoksa r25 sanıyede alırdım sormazdımTüylerim diken diken oluyor artık yaşadığım olaylardan sonra...
Çinli almayın, aldırmayın. Kanser olmak isterseniz Arora alabilirsiniz.
rs200 n250 dominar400150 160 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk para yok nabalım yoksa r25 sanıyede alırdım sormazdım