Sizce En İyi FIFA Oyunu Hangisi

En iyi FIFA oyunu

• Daha Önceki Oyunları

• FIFA 13

• FIFA 14

• FIFA 15

• FIFA 16

• FIFA 17

• FIFA 18

• FIFA 19

• FIFA 20

• FIFA 21

• FIFA 22

• FIFA 23

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
126
Bana Sorarsanız FIFA 17'yi Hiçbirşeye değişmem hala zevkle oynuyorum

marco-reus-is-the-cover-star-of-fifa-17

😍

FIFA 15-16-17 en serbest en gerçekçi futbol oyunudur zaten 17 den sonra oyun arcade oldu fizikler Pes gibi oldu belli oluyor bayağı

1690116162653.png

çoğu fifa oyununu oynadım şu 16'yı oynamak bi nasip olmadı :D
FIFA 15 i seviyorsan 16 yıda seversin fırçalanmış hali işte sert pas ilk 16 da geldi 15 de yok o kötü sadece

Yeni nesil fifalarda çoğu özelliği çıkarmışlar mesela hakem vuruşu, Frikik çizgisi bozulunca oyuncunun sarı kart görmesi bunlar kaldırılmış Fifa 23 de hiç denk gelmedim.

Bide katılır mısınız bilmem bana göre önceki fifalar daha zordu yapay zeka olarak.

FIFA 15 i seviyorsan 16 yıda seversin fırçalanmış hali işte sert pas ilk 16 da geldi 15 de yok o kötü sadece

Yeni nesil fifalarda çoğu özelliği çıkarmışlar mesela hakem vuruşu, Frikik çizgisi bozulunca oyuncunun sarı kart görmesi bunlar kaldırılmış Fifa 23 de hiç denk gelmedim.

Bide katılır mısınız bilmem bana göre önceki fifalar daha zordu yapay zeka olarak.
aynen hocam haklısınız yapay zeka gerçekten bozdu fifa 23ü oynadım fakat fazla oynamadım o konuda bişey diyemeceğim :)

23 Çeşitlilik Olarak Hiç İyi Değil Offline Oynayanlara Göre Bir Süreden Sonra Sıkıyor.

23 Çeşitlilik Olarak Hiç İyi Değil Offline Oynayanlara Göre Bir Süreden Sonra Sıkıyor.
hocam zaten fifa 19'dan sonra fifa tamamen ultimate team'e oynadı offline'ı fazla önemsemedi

Fifa'nın Pes 13 gibi herkesin hemfikir olduğu spesifik bir en iyi oyunu yok bence herkes kendine uygun olan fifayı seviyor.

Fifa 98 sıralamada olmadığı için geçersiz bir anket olmuş

Geri