efeakbogaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Bana Sorarsanız FIFA 17'yi Hiçbirşeye değişmem hala zevkle oynuyorum

Hala FIFA 15 oynarım . Kalite akıyor .
çoğu fifa oyununu oynadım şu 16'yı oynamak bi nasip olmadıFIFA 15-16-17 en serbest en gerçekçi futbol oyunudur zaten 17 den sonra oyun arcade oldu fizikler Pes gibi oldu belli oluyor bayağı
Alıntıyı görüntüle
FIFA 15 i seviyorsan 16 yıda seversin fırçalanmış hali işte sert pas ilk 16 da geldi 15 de yok o kötü sadeceçoğu fifa oyununu oynadım şu 16'yı oynamak bi nasip olmadı![]()
aynen hocam haklısınız yapay zeka gerçekten bozdu fifa 23ü oynadım fakat fazla oynamadım o konuda bişey diyemeceğimFIFA 15 i seviyorsan 16 yıda seversin fırçalanmış hali işte sert pas ilk 16 da geldi 15 de yok o kötü sadece
Yeni nesil fifalarda çoğu özelliği çıkarmışlar mesela hakem vuruşu, Frikik çizgisi bozulunca oyuncunun sarı kart görmesi bunlar kaldırılmış Fifa 23 de hiç denk gelmedim.
Bide katılır mısınız bilmem bana göre önceki fifalar daha zordu yapay zeka olarak.
hocam zaten fifa 19'dan sonra fifa tamamen ultimate team'e oynadı offline'ı fazla önemsemedi23 Çeşitlilik Olarak Hiç İyi Değil Offline Oynayanlara Göre Bir Süreden Sonra Sıkıyor.
Yani Hepsini eklemek istemedim ankette şöyle bir seçenek varFifa 98 sıralamada olmadığı için geçersiz bir anket olmuş
Diğerleriyle aynı kulvarda olmalıydı.Öyle bir seçeneğe dahil edilince küçümsenmiş oyun. .d