Sizce en iyi kulak içi kulaklık modeli ney?

Jbl c100si alayım mı sence yoksa bence kz mi al dersin kz nin en iyi mici bu mu? Ve kablolari ne kadar kopunca ?
JBL C100SI’ın incelemesini yapmıştım forumda, mikrofon sesine de bakabilirsin:

Mikrofonu KZ’den iyiydi ama ses kalitesinden memnun kalmadım, özellikle tizleri çekilir gibi değildi. Ses kalitesi istiyorsan KZ veya Sennheiser’lara yönelmeni öneririm, JBL sadece isimden kazanıyor.

Kaliteli bakır veya gümüş kaplama bakır kablolar 70-100 TL civarı değişiyor. Aliexpress’ten alırsan daha ucuz.

En iyi mic’i bu mu bilmiyorum. Hem kendi deneyimimi hem de yabancı forumlarda ve Youtube kanallarında duyduğumu söylüyorum, KZ mic işini beceremiyor.

JBL C100SI’ın incelemesini yapmıştım forumda, mikrofon sesine de bakabilirsin:

Mikrofonu KZ’den iyiydi ama ses kalitesinden memnun kalmadım, özellikle tizleri çekilir gibi değildi. Ses kalitesi istiyorsan KZ veya Sennheiser’lara yönelmeni öneririm, JBL sadece isimden kazanıyor.

Kaliteli bakır veya gümüş kaplama bakır kablolar 70-100 TL civarı değişiyor. Aliexpress’ten alırsan daha ucuz.

En iyi mic’i bu mu bilmiyorum. Hem kendi deneyimimi hem de yabancı forumlarda ve Youtube kanallarında duyduğumu söylüyorum, KZ mic işini beceremiyor.
Peki sennheiser de mik ile kulaklık iyi olan bir model var mı bildiğin..

Peki sennheiser de mik ile kulaklık iyi olan bir model var mı bildiğin..
Sennheiser’ın bütçen sınırları içerisinde kalan bir tane kulaklığı var, o da yukarıda bir arkadaşın attığı CX80S zaten. Mikrofonu hakkında bilgim yok, Youtube’dan araştırabilirsin, muhtemelen KZ’ler kadar kötü olmayacaktır diye tahmin ediyorum.

qcy t5 i önermem bende var 1 ay olunca sorunlara başlıyor sol kulakran ses gelmiyor tam şarj oluyor bir taraf uzun gidiyor biri direkt kapanıyor
Bizim ailede 3 kişide var, biri 1 yıldan uzun süredir kullanıyor diğerleri de 4-5 aydır ve hiçbirinde sorun yok. Senin kulaklığın arızalı olmalı, modele özgü bir durum olduğunu sanmıyorum. İstersen garantiye gönderebilirsin.

Bizim ailede 3 kişide var, biri 1 yıldan uzun süredir kullanıyor diğerleri de 4-5 aydır ve hiçbirinde sorun yok. Senin kulaklığın arızalı olmalı, modele özgü bir durum olduğunu sanmıyorum. İstersen garantiye gönderebilirsin.
bilmiyorum olabilir garantisi bitmiştir büyük ihtimalle

Bana kablolu lazım neyse bir süre jbl c100si ile takilicam bakalım olmadı başka bir çözüm bulucam..

Geri