Sizce en zeki ırk hangisi?

Ben japon olduğunu düşünüyorum
Japonlarin zeki algisinin sebebi teknolojiyi günlük yaşantılarında gelişmiş bir şekilde kullanmalari ise yanlış şu anki çoğu icat teknoloji ve matematiksel ifadeler doğu İslam medeniyetine aittir Çinlilerin de bundan kalır bir yanı yok tabi ki de ama Japonların tarihi degistirecek bir hamlesi olmamais tarihte

Japonlarin zeki algisinin sebebi teknolojiyi günlük yaşantılarında gelişmiş bir şekilde kullanmalari ise yanlış şu anki çoğu icat teknoloji ve matematiksel ifadeler doğu İslam medeniyetine aittir Çinlilerin de bundan kalır bir yanı yok tabi ki de ama Japonların tarihi degistirecek bir hamlesi olmamais tarihte
islamı islam olarak yaşamış islam devletlerine aitti artık siyasi islam dışı neredeyse olmadığı için pisliği boyladı. ama dediğiniz gibi sadece sıkı çalışma ile adamlar nerden nereye geldi

bu dini bir saldırı değil gerçektir ki bende bir müslimanım

islamı islam olarak yaşamış islam devletlerine aitti artık siyasi islam dışı neredeyse olmadığı için pisliği boyladı. ama dediğiniz gibi sadece sıkı çalışma ile adamlar nerden nereye geldi

bu dini bir saldırı değil gerçektir ki bende bir müslimanım
İslam dini herzaman arastirmayi çalışmayi emreder ama malesef yanlış din yönlendirmesi den dolayı çok yiprandik İslam'a göre bireyler olsaydık şimdi her yönden basariliydik

Hırtların olmadıgını biliyorum(K***)
Bence yanlış bir düşünce Kürt lerde de zeki kültürlü bilgili insanlar vardı örnek Sellahadin Eyyubi ben insanları din ırk giyim tarzı vb. Sebeplerden yargılanmasını doğru bulmuyorum her kültürde kötü ve cahil insanlar bulunmakta dünyanın gerçeği bu mallesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben japon olduğunu düşünüyorum
Arap ülkelerinden Dubai bence ama Singapur bence ya halkı çok kibar ve bilgili

Son düzenleme:
Uzak doğulular değil kesinlikle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787