Neler Yeni

Sizce etheryum yükselirmi 1veya 2 hafta içerisinde?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Saçma ***** konu açmakdan bıkmıyor musunuz ? Kahin miyiz oğlum biz hergün aynı konuyu açıp soruyorsunuz ? Delirttiniz lan insanı.
boş yapmışsın ama cevap vermicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana göre bir şey değişmiyor yanlış anlayanlar olabilir dikkat edin başınız yanmasın.
ama şöyle adamlar bunun yayınını yapıyor şoyle olcak boyle olcak dıyorlar onu demekten bısı olmaz dıye bılıyorum sey derse ama paranı buna yatır bu yukselcek gıbısınden ozaman sıkıntı olabılır.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
O iş artık bitti. Herkes kaybedeceği kadar kaybetti ve yeniden kaybedecek para yok kimsede.

Mayıs ayında 1.7 trilyon dolar kripto paraya yatırılmış olarak rekor kırıldı diye okumuştum bir yerde.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Mayıs ayında 1.7 trilyon dolar kripto paraya yatırılmış olarak rekor kırıldı diye okumuştum bir yerde.
bence kriptonun bitmesine daha var eth 10k dolar felan bişiler vardı yanlış hatırlamıyorsam

Aware

80+ Silver
boş yapmışsın ama cevap vermicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama şöyle adamlar bunun yayınını yapıyor şoyle olcak boyle olcak dıyorlar onu demekten bısı olmaz dıye bılıyorum sey derse ama paranı buna yatır bu yukselcek gıbısınden ozaman sıkıntı olabılır.
Onlar zaten kanalın içerik kısmında veya videonun girişinde uyarı koydukları için söylemiyorlar.

Top Bottom