Neler Yeni

Sizce fiyat sisteme göre nasıl?

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Ben laptop almıştım lafta uygun fiyata sonra iptal ettim başka platformdan almak için parayı geri verene kadar 3 kere zam geldi vazgeçtim laptoptan da mesut çevik arc 770 aldım
Ben laptop almıştım lafta uygun fiyata sonra iptal ettim başka platformdan almak için parayı geri verene kadar 3 kere zam geldi vazgeçtim laptoptan da mesut çevik arc 770 aldım
Hayırlı olsun hocam sistemin. Umarım kazasız belasız eline ulaşır

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Nvidia alacağım. Amd ekran kartı düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat 5600 olmuş hali hocam

Önerebileceginiz bir sistem var mı? İleride geliştitme yapmak için anakarta önem verdim. Bu yuzden tuzlu çıktı biraz. Yoksa 15k ya geliyo

Ve hocam ikinci el almak istemiyorum. Çok parçadan anlamadığım için mining görmüş veya kötü kullanım olmuş sisteme denk gelmekten korkuyorum. Yoksa 13.6 e buldum ama çekincem çok
Hocam geçen hafta 11.500 TL'ye Da-c2 sistemi alan al satçılar üzerine kâr koyup sıfır kapalı kutusunda 14 k dan felan satıyorlar. O manada söyledim. Yoksa ikinci el değil ürün.

@ZodiacArs01 ha çok istiyorsan benim kendi sistemi satayım sana. 1 Nisan'da aldım sahibinden linkini burdan paylaşamam reklama girer. 1 hafta felan kullandım 4070 sisteme geçeceğim için satıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,856
Üyeler
166,094
Son üye
TunaBally
Top Bottom