Sizce gereksiz yere mi tribe giriyorum?

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Biraz önce evden çıktım durağa yaklaşırken mahallede görmediğim gördüysemde hatırlamadığım bir adam motorla duruyordu bana seslendi. Selamlaştıktan sonra burda eşya taşıtıcak birilerini arıyorum nerden bulabilirim dedi. Bende abi ben bu taşıtma işlerinden anlamam ilerde iki adam oturuyor git sor istersen dedim sonra gitti. Umursamadım ilkten de düşündükçe tanımadığın yaşça genç birine böyle bir soru sormak bana saçma geldi. Bu işlerden 30 40 yaşındakiler daha iyi anlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Tribe girdim boş yere.

Bilmiyorum demen yeterliydi.

Etrafta düşmanlarının seni gözetleyeceği işlere bulaşmamışsan boşuna tribe giriyorsun. Zaten o tarz birisiysen de bu foruma girip bunu sormazsın kendin halledersin😀

Etrafta düşmanlarının seni gözetleyeceği işlere bulaşmamışsan boşuna tribe giriyorsun. Zaten o tarz birisiysen de bu foruma girip bunu sormazsın kendin halledersin😀
Sorun halledememek değil kardeşim :D Normal biride olabilir. Ben benle taşıtmak arasında bağlantı kuramadığım için düşünmeye başladım. Sağolasın yinede.

forumunu bile açman kanıtlıyor ya tribe girdiğini? bilmiyorum, anlamam de geç neyi sorguladın ben de adam sonra ''bu gençlikte de iş yok'' falan diyecek sandım öyle bi anlattın ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,482
Üyeler
184,938
Son üye
kadirburakcakir
Geri