Sizce Ghosting var mı?

ghosting şöyle fark edersin. ghosting olmayan bir monitörden, ghostingi olan bir monitöre geçince gözüne çok batar ama öyle bir durum yoksa izlediğin yayınlar dışında gözüne batmaz farketmessin bile çok rahatsız ediceğini düşünmüyorum bende yıllardır kullanan biri olarak

ghosting şöyle fark edersin. ghosting olmayan bir monitörden, ghostingi olan bir monitöre geçince gözüne çok batar ama öyle bir durum yoksa izlediğin yayınlar dışında gözüne batmaz farketmessin bile çok rahatsız ediceğini düşünmüyorum bende yıllardır kullanan biri olarak
Teşekkür ediyorum daha önceki monitörüm 60hz dbir monitördü kasa topladığım için bu monitörü aldım. İnsan ister istemez almışken sorunsuz olsun istiyor.

Teşekkür ediyorum daha önceki monitörüm 60hz dbir monitördü kasa topladığım için bu monitörü aldım. İnsan ister istemez almışken sorunsuz olsun istiyor.
biliyorum farkındayım bende ilk aldığımda ghosting olayını görünce canım sıkılmıştı o zamanda çok bütçem yoktu uyguna almıştım ama çok ta dert edilecek bir şey değilmiş onu anladım hiç farketmiyorum bile sadece dedim gibi birinin yayınını izlerken yayıncının crosshairi kötü gözüküyor sendede benimki gibi bir ghosting varsa ne demek istediğimi anlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri