Neler Yeni

Sizce GM22 Pro Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
sizce bu telefon nasıl fiyatını hakedermi bu fiyata bundan iyisi varmı 108 mp kamera ve nfc için baktım hep gm kullandım bugüne kadar hala gm kullanıyorum memnunum sorunu varsa yazarmısınız artıları ve eksileri halinde şu anda gm21 kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
C.S.
Anneme gm 22 plus aldım. Arayüz oldukça akıcı ki zaten stok arayüzün bi tık değişmiş hali. Ekran parlaklığı iyi. İçerik tüketmek için ideal bir cihaz. 22 pro’da daha iyi işlemci,kamera olduğuna göre alınabilir. Zaten forumlarda gezindiğimde, 22 pro’nun kronik bir arızasının olmadığını gördüm. Pubg konusunda da istenileni veriyormuş.
Geniş ekran başka bir nimet. İçerik tüketmek ve sosyal medyada gezmek daha bir keyifli oluyor geniş ekranda.
Babam 5s kullanıyor 7 senedir. Ona 22 pro almayı düşünüyorum. Gm, yeni modellerini ocak ayında duyurur. İsterseniz bekleyebilirsiniz ancak 8-9k dan aşağı çıkacağını sanmam. 5.500₺ ile alınabilir bir cihaz 22 pro.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anneme gm 22 plus aldım. Arayüz oldukça akıcı ki zaten stok arayüzün bi tık değişmiş hali. Ekran parlaklığı iyi. İçerik tüketmek için ideal bir cihaz. 22 pro’da daha iyi işlemci,kamera olduğuna göre alınabilir. Zaten forumlarda gezindiğimde, 22 pro’nun kronik bir arızasının olmadığını gördüm. PUBG konusunda da istenileni veriyormuş.
Geniş ekran başka bir nimet. İçerik tüketmek ve sosyal medyada gezmek daha bir keyifli oluyor geniş ekranda.
Babam 5s kullanıyor 7 senedir. Ona 22 pro almayı düşünüyorum. Gm, yeni modellerini ocak ayında duyurur. İsterseniz bekleyebilirsiniz ancak 8-9k dan aşağı çıkacağını sanmam. 5.500₺ ile alınabilir bir cihaz 22 pro.
Teşekkürler

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
GM22 yerine tecno camon 18p daha iyidir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,587
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kaliteli bir marka değil 3 farklı GM kullandım elime aldığımda kalite kokmuyor ama günü geçirmek için ideal cihaz ne çok iyi ne çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
GM22 yerine tecno camon 18p daha iyidir
bu gm22 değil gm22 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli bir marka değil 3 farklı GM kullandım elime aldığımda kalite kokmuyor ama günü geçirmek için ideal cihaz ne çok iyi ne çok kötü
benim işimi görse yeter bütçe meselesi yüzünden gm baktım bu fiyata 108mp kamera bulamadım çünkü nfc de olunca bakıyım dedim bu modele eğer bütçe olsa ip13 pro max alırdım

Strelok

80+ Silver
GM21 de alınır anaannem de var tam f/p

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç