Hayır yani anlamadığım şey neye mecbur olduğu. Yemek ve su olmadan 10 gün yaşanabiliyor. Sonra ölüyorsun. Yemek yemeden sadece suyla 50 gün civarı yaşıyorsun, sonra ölüyorsun. Oyun olmayınca ne oluyor? Neye mecbur?
Mecburiyetin be olduğunu anlamaya çalışıyorum. Atıyorum ben bir oyunun parasına değmeyeceğini düşünüyorsam o oyunu oynamıyorum. Param yoksa param olana ya da indirime girene kadar bekliyorum. Bugüne kadar bir eksikliğini yaşamadım. Bir şeyim eksilmedi. Kendimi hiç bir şeye mecbur hissetmedim.
@Mehmet Yılmaz hocam konunun başlığındaki sorunun cevabı verildi oyun kırıldı konu açıldıktan kısa süre sonra ztn ama konu sayfalardır kavga üzerine devam ediyor konu kapatılabilir mi?
Crack kul hakkı her türlü ama Türkiye'nin tamamı crack kullansa yapımcıları ne kadar etkiler muamma kur farkı da var işin içinde adamları çok etkilediğini düşünmüyorum
Crack kul hakkı her türlü ama Türkiye'nin tamamı crack kullansa yapımcıları ne kadar etkiler muamma kur farkı da var işin içinde adamları çok etkilediğini düşünmüyorum
Hocam ben indirdim kurdum oyun açıldı sorunsuz. PC'yi kapadım yemek yedim geldim oyun açılmıyor 20 defa denedim, her yolu denedim. Update lazım sanırım.
Hocam ben indirdim kurdum oyun açıldı sorunsuz. PC'yi kapadım yemek yedim geldim oyun açılmıyor 20 defa denedim, her yolu denedim. Update lazım sanırım.
Türkleri sevmedikleri için çıkartmıyorlar korsan kullanım ile alakası yok. Yabancı ülkeler korsan kullanımda bizden daha çok önde ama her oyunda mutlaka ingilizce olur. Bunun korsan ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumları okudum da kanser oldum resmen birisi mont ile kıyaslamış birisi yemek ile. Yahu arkadaş altı üstü oyun yani millet zar zor sistem topluyor bir de oyuna 300-500₺ para mı versin? Artık sistem toplama işi de lüks oldu ikinci el nerede donanım var millet onu almak için sürekli favoriye alıyor takip ediyor böyle bir zaman da gidipte kimse o kadar para verip oyun almaz. Ha dersen ki baba parası yiyorum benim durumum çok iyi o zaman git al oyununu oyna ama herkesi de sizin gibi baba parası yiyen akşama kadar evde oyun oynayan insanlar gibi görmeyin. 3 sene Gtx 275 denen kartı kullandım 3 senedir bir tane ekran kartı alamadım sürekli fiyatlar şişti 500₺ verip alacağım ekran kartı şuan 2000₺. Zar zor ikinci el bir tane kart buldum onunla idare ediyorum. Buradan pay biç. Kimse şu zaman da oyuna para vermez. Ayrıca sanki hiç 1 kere bile korsan oyun oynamamış crackli program kurmamış gibi de konuşmayın.
Türkleri sevmedikleri için çıkartmıyorlar korsan kullanım ile alakası yok. Yabancı ülkeler korsan kullanımda bizden daha çok önde ama her oyunda mutlaka ingilizce olur. Bunun korsan ile alakası yok.
Koskoca şirketlerin duygusallıkla ne işi olur? Para kazanacağı pazara girer, kazanamayacağı pazara girmez. Dünyada İngilizce anadili olup oyun satın alan sayısına bir bak, bir de oyun satın alan Türk sayısına bak. Herhalde İngilizce olacak oyunlar. Ben de oyun yapsam İngilizce yaparım. Bizi sevmiyorlarsa sebebi ancak satış beklentilerini karşılayamamamızdan ötürü olur. Durup dururken ben bu ülkeyi sevmiyorum onlara oyun çıkarmam demiyorlar.