Çünkü Alan Wake ile GTA 6 farklı performans gösterebilecek oyunlar. GTA 6'nın Alan Wake kadar bir grafiği olmayacağı, en azından Trailer videosunda gördüğümüz kadarıyla açık bir durum. Erken konuşmak için erken ama yine de GTA 6'nın grafiksel olarak über süper bir görselliği yok, RDR 2 ve GTA 5'e oranla çok çok daha iyi görselliği var ama mükemmel değil yine de. Artı olarak Alan Wake 2'nin minimum 2060 istemesinin sebebi Mesh Shader kullanması, bu yüzden DirectX 12 Ultimate destekli bir GPU gerekiyor. Artı olarak AW 2 gayet de sistem gereksinimlerinin hakkını verecek kadar güzel bir görselliğe sahip (oyun düşük ayarlarda bile çoğu oyunun ultra ayarlarına denk gelecek kadar güzel görselliğe sahip) koskoca Rockstar ile Remedy'yi karşılaştırmak biraz saçma. Rockstar mutlaka adamakıllı optimizasyon yapacaktır. Neticede Series S diye bir konsol var ve bu konsol yüzünden RX 580 seviyesindeki kartlara düşük orta ayarlarda kabul edilebilir değerlerde performans sunması için optimizasyon yapmak zorundalar.Hiç mi yeni oyunlara bakmadınız. 2023 yapımı oyun RTX 2060 ile 1080p düşükte 30 FPS oynatıyor. 3 yıl sonra çıkacak GTA 6'yı düşünün artık.
Gtx 940m'em ile bakışıyorumHD 5570 1GB'ımla bakışıyoruz
Açar bence ama tabii ki düşük ayarda falan oynarsınız.bakalım zamanında gta 6 bile açar dediğimiz pc ler gerçekten açacak mı? (gtx 980 falan)
RTX 3060Tİ ile bakışıyoruzGtx 940m'em ile bakışıyorum
bende valo maçına girip maç bitince maça girip ban yememe sebep olan geaforce 940m le bakışıyorumGtx 940m'em ile bakışıyorum
O yorumlara kalsak RTX 5080 den aşağı GTA 6 oynanmayacak zaten kdkdkdkdkdÖyle yorumlar var ki 7800 xt ile düşük ayarlarda oynamaktan korkuyorum şuan .
Sorma valla stres oldum gece gece .O yorumlara kalsak RTX 5080 den aşağı GTA 6 oynanmayacak zaten kdkdkdkdkd
Stres yapılacak bir şey yok hocam o ekran kartıyla yağ gibi akarsınız.Sorma valla stres oldum gece gece .