Elbet bir gün bu lanet karttan kurtulucaz inşALLAHbende valo maçına girip maç bitince maça girip ban yememe sebep olan geaforce 940m le bakışıyorum
suan arastırmalardayım 4060 nitroya baktım iyi diyorlar ama hep asus kullandım acer pek bilmem kasasıda sert plastikmiş asus tuflarda metal kasa var ama onda da işlemci 7735 gibi saçmasapan bi işlemci arada kaldım yada gidip 4060 asus rog g16 alacazElbet bir gün bu lanet karttan kurtulucaz inşALLAH
Benim o kadar lüksüm yok Max gtx 1080 ya da rtx 2060suan arastırmalardayım 4060 nitroya baktım iyi diyorlar ama hep asus kullandım acer pek bilmem kasasıda sert plastikmiş asus tuflarda metal kasa var ama onda da işlemci 7735 gibi saçmasapan bi işlemci arada kaldım yada gidip 4060 asus rog g16 alacaz
Bu arada gtx 940m ile idare ediyorsan o karttan üzülme gibi bir şansın yok alabilirsin direk al ve bu arada yazmış olduğun işlemciyi tam anlamadımsuan arastırmalardayım 4060 nitroya baktım iyi diyorlar ama hep asus kullandım acer pek bilmem kasasıda sert plastikmiş asus tuflarda metal kasa var ama onda da işlemci 7735 gibi saçmasapan bi işlemci arada kaldım yada gidip 4060 asus rog g16 alacaz
ekran kartı iyi tabikide ama işlemci r7 7735hs skorlarına baktım hiç iyi değil 7840 falan olsa iyi olurdu almışken en iyisini almak istiyorum sonuçta sürekli alamıyoruzBenim o kadar lüksüm yok Max gtx 1080 ya da rtx 2060
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada gtx 940m ile idare ediyorsan o karttan üzülme gibi bir şansın yok alabilirsin direk al ve bu arada yazmış olduğun işlemciyi tam anlamadım
PC ye çıkmasına 2 yıl var daha az sabredin daEvet dostlar fragmana bir gün kaldı. Gta 6'nın geçen sene sızan videolarında kullanılan kartlar sızdığı iddia ediliyor.
Görüntülere bakarsak en düşük 2000 serisi isteyeceğini düşünüyorum. Tahminim 2070 ve üzeri ama 2060 da olabilir.
Bu sene çıkan Alan wake 2 ise en düşük kart olarak 2060 istemişti.
Test görüntülerinde kullanıldığı iddia edilen kartlar;
Alıntıyı görüntüle
3 yıl 2026 kanzi konsol 2025PC ye çıkmasına 2 yıl var daha az sabredin da
PC ye çıkmasına 2 yıl var daha az sabredin da