Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

GTA'da türkçe yok, dublajı da gelmez

Bu iş destek işi eğer türk oyuncular şimdiden ps i olmasa bile Türk hesabından gtayı istek listesine eklerse ve bu konu hakkında atılan tweetlerw yeterli destek verilirse başarılamayacak ii yok 80 milyonluk bir ülkenin pazarı rockstar gibi bir firma bile olsan çok önemli ve artık bizi görmezden geleneyeceklerini düşünüyorum

Gelmez. Tr altyazıda gelmicektir. Mecbur makine çeviri ile oynucaz.

Bu iş destek işi eğer türk oyuncular şimdiden ps i olmasa bile Türk hesabından gtayı istek listesine eklerse ve bu konu hakkında atılan tweetlerw yeterli destek verilirse başarılamayacak ii yok 80 milyonluk bir ülkenin pazarı rockstar gibi bir firma bile olsan çok önemli ve artık bizi görmezden geleneyeceklerini düşünüyorum
80 milyonun hepsi destek verse ne olack bu işler destek ilemi oluyor alıp oynayan binlerce insanımız var ciddiye alınmayan, ne olduğu belli olmayan ugandasdik dilleri koymayı biliyorlar onlar istek listesinemi ekliyor hayır, bilerek yapıyorlar.

benim bugattim yeşil renk olsun
daha altyazı bile yok dublaj nasıl gelsin ki

İşlerine gelecek olsaydı yaparlardı Türkiye insanı ya alamıyor ya crack oynuyor

Sizce dostlar? Bence dil bile koymazlar gibi.
Gelmez , Pc'ye aynı anda çıksa yamayla çözerdik işi de PS5 olunca maalesef ingilizce oynayacağız yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gta türkçe olacaktı ama aral games yüzünden olmadı birdaha olmaz boşa beklemeyin
Ah o aral games yok mu o aral games her şeyin sorumlusu aslında o firma.

Geri