hocam sizin linkteki tp 800 lümen ufak bir odadamısınız ? o zaman yeterli gelir diyorlar benim 2. attığım 1200 lümen daha çok aydınlatır ama rgb mi emin değilim.bu gidişle bende tapo alıcam gibi hocam
hocam sizin linkteki tp 800 lümen ufak bir odadamısınız ? o zaman yeterli gelir diyorlar benim 2. attığım 1200 lümen daha çok aydınlatır ama rgb mi emin değilim.bu gidişle bende tapo alıcam gibi hocam
ufak ya çok büyük değil ondan yeterli olurda ileride taşınırsam o büyük oda olursa diye düşündüm ev kira çünkü zamları çok bindirirlerse taşınmam olasıhocam sizin linkteki tp 800 lümen ufak bir odadamısınız ? o zaman yeterli gelir diyorlar benim 2. attığım 1200 lümen daha çok aydınlatır ama rgb mi emin değilim.
oda doğru valla ben sizin linktekine bakarken 1200 lümenliği nasıl aldım emin değilim şuanufak ya çok büyük değil ondan yeterli olurda ileride taşınırsam o büyük oda olursa diye düşündüm ev kira çünkü zamları çok bindirirlerse taşınmam olası![]()
neyse hocam deneyip yorumlarsınız artık iyi olur farkınıda görmüş olursunuz tecrübe yada kargo verilmediyse iptal edebilirsiniz hemenoda doğru valla ben sizin linktekine bakarken 1200 lümenliği nasıl aldım emin değilim şuanyanlışlıkla sizin attığınız diye aldım sonra sizin attığınızı da aldım 2 adet almış oldum bende kararsız kaldım açıkçası
lfdişksgjklsdfgs 800 lüğümü alsam yoksa 1200 lüğü mü birinden birini iptal edicem
![]()
sen napcan hocam özendirdin bari sende alneyse hocam deneyip yorumlarsınız artık iyi olur farkınıda görmüş olursunuz tecrübe yada kargo verilmediyse iptal edebilirsiniz hemen
bence tp link al 800 lümen yada 1200 lük ben 2 sinide çektimalcamda son kararımı vermedim daha araştırıp düşünüyorum![]()