aldım plsatik kokusunu şimdiden
bu nasıl
3080 ne okadar para verilmezaldım plsatik kokusunu şimdiden
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl
ikinci el piyasasını cidden bilmiyorum fazlamı 12 bin yani sıfırı sonuçta 40 bin falandır3080 ne okadar para verilmez![]()
ikinci el piyasasını cidden bilmiyorum fazlamı 12 bin yani sıfırı sonuçta 40 bin falandır
adamınilanları full ekrankartı dolu miningli değil mid.r
Mining doğru koşullarda çalıştırdığı sürece gaming kartlardan daha sorunsuz bunu furmark testinde anlarsın. Fan hızı %50-55 arası 65 derecede sabit tutabiliyorsa kartı Mining serin yerde yapılmış demektir buda problem çıkarmaz demek.adamınilanları full ekrankartı dolu miningli değil mid.r
ben istanbulda oturmuyorum param güvende ile alsam evde test etsem oluyor mudur kiMining doğru koşullarda çalıştırdığı sürece gaming kartlardan daha sorunsuz bunu furmark testinde anlarsın. Fan hızı %50-55 arası 65 derecede sabit tutabiliyorsa kartı Mining serin yerde yapılmış demektir buda problem çıkarmaz demek.
sıfır baktım max 3060 var 4060 atmışta var ama onlar 8 gbO kadar para verecek olsam sıfır bakardım bakardım.
abi orayı görmüştüm önceden ama nedense güvenemiyorum havale ile göndercem sorun çıkıcak falan param güvende gibi bişey olsa çok güzel olurGpu world tr Facebook grubundan o paralara çok rahat 3090 bulunuyor. Bir göz atın derim.