- Konu Sahibi Konu Sahibi
fifa 20yi 60 fpsde açmış heralde pes 2021ide açarbir kaç oyun testi var aynı işlemci bi bak istediğin varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani d14 istediğim modelmi sizce
fifa 20yi 60 fpsde açmış heralde pes 2021ide açarbir kaç oyun testi var aynı işlemci bi bak istediğin varmı
hayır sadece istediğin laptop hakkında daha önceden kendim de incelediğim için gösterdim bütçen ne kadar ?fifa 20yi 60 fpsde açmış heralde pes 2021ide açar
yani d14 istediğim modelmi sizce
yani 13kya kadar verebilirim ama şarjının uzun gitmesi lazımhayır sadece istediğin laptop hakkında daha önceden kendim de incelediğim için gösterdim bütçen ne kadar ?
hayır sadece istediğin laptop hakkında daha önceden kendim de incelediğim için gösterdim bütçen ne kadar ?
13k bütçen var ise çok daha iyi laptoplar varyani 13kya kadar verebilirim ama şarjının uzun gitmesi lazım
gerçekten 7 saat gidermiki günlük kullanımla
MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB Fiyatı
MSI GF65 Thin 10SDR-638XTR Intel Core i5 10300H 8GB 512GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunlar ile çok rahat oyun oynarsın özellikle 3. link çok iyi bir işlemcisi var diğer ikisi hakkında detaylı bilgim yok ama
13k bütçen var ise çok daha iyi laptoplar var
tamam çok teşekkürlersadece bütçene uygun seviyede üst düzey olabilecek bildiğim laptopları paylaştım aralarında hangisinin şarj performansı daha iyidir bilmiyorum karşılaştırma ve inceleme videolarına bakmanı tavsiye ederim
Özür dilerim geç gördüm. Bu olabilir.önerebilir misiniz? hem pesi kaldıacak hemde uzun şarjı gidecek bi leptop