Sizce hangi karakteri açayım?

Hangi karakteri açayım?

• Crow

• Sandy

• Spike

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bu oyun halen yaşıyor mu :D ama ben o zaman oynadığımı düşünürek spike derdim o zaman spike çok iyiydi.

Tabikide sandy
1. Kız die 2. Çok tatlı die
Abi bu arada Sandy erkek :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden kasadan çıkıyordu öyle daha heyecanlı idi bence böyle o etkisi gitti
Bencede

@Kang-Ji Sae Yeong beni etiketlemedin ayıp ettin bu yüzden sandy aç 🥺
Abi kb. aklıma gelmedi. Zaten normalde etiketlemem de Brawl Stars fazla oynamadığı için kimse umursamaz diye etiket attım.

Abi bu arada Sandy erkek :kekw:

Bencede

Abi kb. aklıma gelmedi. Zaten normalde etiketlemem de Brawl Stars fazla oynamadığı için kimse umursamaz diye etiket attım.
Bence kız kız olmak zorunda bu kadar tatlı olunmaz hamm..

Oyunu oynamadım hiç
Oynama artık dönemi eskidi bre

Bence kız kız olmak zorunda bu kadar tatlı olunmaz hamm..

Oynama artık dönemi eskidi bre
Aga ama GTA San Andreas oynayana bir şey demiyorsunuz. O oyun bu oyundan daha eski sonuçta.

Oynadığımı hatırladığım kadarıyla sandy'nin ultisi kendine çekiyor ve yakın mesafede sağlam vuruyor diye düşünüyorum. Crow ve spike uzak menzilli. Spike olabilir.

Oynadığımı hatırladığım kadarıyla sandy'nin ultisi kendine çekiyor ve yakın mesafede sağlam vuruyor diye düşünüyorum. Crow ve spike uzak menzilli. Spike olabilir.
Candy ultisi büyük bir yuvarlak kum fırtınası atar. O ve takım arkadaşları o fırtınaya girince kaybolur. Orta menzillidir Sandy.

Oy verir misin

Crow r sini tam adam geldiğinde üstüne çalıfan atarsan bütün tüyler vuruyor bir de düşüşte vuruyo mmm bal bal crow mainim

Geri