Neler Yeni

Sizce Hangi Klavye Daha İyi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buluthan Sağlam
İki tane klavye arasında kaldım bir tanesi Asus Rog Strix XA04 Scope DX diğeri ise Steelseries Apex 7 bu ikisinden birini almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangi klavye daha güzel?

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Ben tasarım olarak ss sevdiğim için onu alırdım özellik olarakda hoş. Bence özelliklerinden önce hangisi seni daha iyi hissettiriyor onu düşün Asusun klavyesini pek bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ikiside iyyi klavye.

Hocam

80+ Bronze
İki tane klavye arasında kaldım bir tanesi Asus Rog Strix XA04 Scope DX diğeri ise Steelseries Apex 7 bu ikisinden birini almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce hangi klavye daha güzel?
Corsair k68 bu fiyattaydı sanırım ona bi bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

K95 de bu fiyattaymış onu da öneririm

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Corsair klavyeleride çok güzel ve k68 bütçenin altındaydı galiba fiyatlara uzun zamandır bakmadım bütçe varsa K70 veya k95 iyi olur.

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buluthan Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tasarım olarak ss sevdiğim için onu alırdım özellik olarakda hoş. Bence özelliklerinden önce hangisi seni daha iyi hissettiriyor onu düşün Asusun klavyesini pek bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ikiside iyyi klavye.
@ahM3TTTTT evet steelseries'in tasarımını bende beğeniyorum ama Asus'un tasarımıda çok güzel ve tasarım ödülü almış bi klavye sağol genede

K95 de bu fiyattaymış onu da öneririm
@Hocam Corsair K68-K95 onlarda özellik olarak güzel ama onların tasatımı çok hoşuma gitmiyor

Top Bottom