Neler Yeni

Sizce Hangi Klavye ve Neden? Lütfen detaylıca yazın.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Arkadaşlar alttaki klavyelerden hangisini önerirsiniz. Lütfen neden olduğunu detaylıca yazın çünkü ilk masaüstü setup'ımı kuracağım. Alacağım şeyin en iyisi olmasını istiyorum.
HyperX Alloy Core RGB Membran Klavye
Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye
GamePower Ogre Rainbow Mekanik Mavi Switch Klavye

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Mekanik takintin yoksa g213 oneririm hem Logitech kalitesi hemde gercekten mekanik olmasa bile o his çok Iyi veriyor kendim vatanda denedim malzeme kalitesi olarakta gayet guzeldi

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bileklik olmasını istiyor musunuz? 3-4 saat oyunlarda sürekli hızlı el kullanımlarda ağrı olmaması için G213 tercih ederdim.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mekanik takintin yoksa g213 oneririm hem Logitech kalitesi hemde gercekten mekanik olmasa bile o his çok Iyi veriyor kendim vatanda denedim malzeme kalitesi olarakta gayet guzeldi
Aralarında hız olarak fark olur mu? Yani mekanik klavyenin sağladığı hızdan eksik bir yanı olur mu? Onun dışında bu fiyat civarında önerebileceğin en iyi klavye nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bileklik olmasını istiyor musunuz? 3-4 saat oyunlarda sürekli hızlı el kullanımlarda ağrı olmaması için G213 tercih ederdim.
Gayet hızlı yazı yazıyorum ve oyun oynarken kolum ağrımasın istiyorum. Yani evet olması daha iyi olurdu. Onun dışında bu fiyat civarına önerebileceğin en iyi klavye nedir?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Aralarında hız olarak fark olur mu? Yani mekanik klavyenin sağladığı hızdan eksik bir yanı olur mu? Onun dışında bu fiyat civarında önerebileceğin en iyi klavye nedir?
Hiz konusunda mekanik Ile karsilastirmadigim icin bir fikrim yok oneri olarak cm110 bakabilirsin

raguee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Burak Berk Kaya
Instagram
buraakberkk
Twitter
Shkilacci
ogre kullaniyorum cok memnunum yalniz blue switch alicaksan sesi yuksektir red switch modelini tavsiye ederim eger ki mekanik olmasina gerek yok diyorsan tabii ki logitech almalisin bence

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
G213 en iyisidir. Hele Membran tercih ederken G213 en iyisi oluyor. Bazen mekanik kullanmayı bırakıp membran geçmek istiyorum ve G213 alacağım Media Markt da azıcık denedim ve kaliteli güzel.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
G213 en iyisidir. Hele Membran tercih ederken G213 en iyisi oluyor. Bazen mekanik kullanmayı bırakıp membran geçmek istiyorum ve G213 alacağım Media Markt da azıcık denedim ve kaliteli güzel.
Teşekkür ederim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar alttaki klavyelerden hangisini önerirsiniz. Lütfen neden olduğunu detaylıca yazın çünkü ilk masaüstü setup'ımı kuracağım. Alacağım şeyin en iyisi olmasını istiyorum.
Ogre veya Saber almanı öneririm bir kere mekanik anahtarları var en büyük neden bu daha uzun ömürlü ve daha hizlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Gamepower ogre tavsiye ederim tuş ömrü mekanik ve kullanılan switchler outemu switch olduğu için oldukça dayanıklı bir klavyedir

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,066